Metallimusiikki.net

Embassy of Silence julkaisi musiikkivideon.

Sinisävyinen kansitaide Embassy of Silencen debyyttialbumia "Euphorialight" varten. Kuvan yläosassa näkyy valkoinen pallo, jossa linnun siluetti.Julkaistiin 12.5.2010

“Euphorialight”-debyyttilevyllään vahvasti huomiota saanut Embassy of Silence on julkaissut musiikkivideon kappaleestaan “Passion And Savagery”. Video on kuvattu Filmokratik-ryhmän toimesta, Klaukkalassa D-Studion tiloissa, missä koko albumi on nauhoitettu jo aikaisemmin. Video kuvattiin livenä vain muutamalla otolla, joka kuvaa hyvin bändin tasoa ja lahjakkuutta, rakkautta ja sitoutumista musiikkiansa kohtaan.

“Passion And Savagery” on yhtyeelle sinänsä jo merkittävä kappale. Yhtyeen vokalisti Ines Lukkanen kertoo biisin synnystä seuraavaa: En haluaisi kertoa tarkalleen mistä tai kenestä biisi kertoo, koska kappale on vähintäänkin henkilökohtainen. Jotain ympäripyöreää nyt sanoakseni: kyseessä on ensimmäinen kappale, jonka minä ja Tero aikoinaan teimme yhdessä, ja kyseinen katkerankaunis balladi, jossa on myös intohimoista roihua, on kulkenut ikivihreänä kestoklassikkona lahkeessa kiinni siitä lähtien. Suhteeni ovat usein olleet alusta loppuun vihaa ja rakkautta sekoitettuna, sellaista sulaa hulluutta johon ei voi olla tulematta kiedotuksi sieluaan myöten. Jostain sellaisesta biisikin vähän niin kuin kertoo.

Video on nähtävissä YouTube-palvelussa. Helmikuun 5. päivä julkaistussa musiikkivideossa nähdään bändi esiintymässä akustisesti Filmokratik Productionsin kameran edessä. Videolla selloa soittaa Aapo Romu. Esitettävä kappale sisältyy “Euphorialight”-albumille, joka julkaistiin viime vuoden toukokuussa. Ennen debyyttialbumia bändiltä on ilmestynyt demo ja EP-levy.

“Euphorialight”-albumin kappaleet:

 1. Soul-Broken
 2. I Ride Alone
 3. Passion and Savagery
 4. Baron Samedi
 5. Absinthe Eyes, Opium Words
 6. Deadline Playtime
 7. Catherine and Heathcliff
 8. Maneater
 9. Void
 10. The Mercury Lamp
 11. Euphorialight

Embassy of Silence on:

 • Ines Lukkanen (laulu)
 • Tero Kalliomäki (kitarat)
 • Jarno Suodenjoki (kitarat)
 • Harri Koskela (kosketinsoittimet)
 • Samu Lahtinen (basso)
 • Jaakko Hauru (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.