Metallimusiikki.net

Embassy of Silence: "Euphorialight".

Dramaattisen kauniin ja kieron melodisen rockin/metallin lähettiläs, Embassy of Silence, julkaisee debyyttialbuminsa “Euphorialight” 12. toukokuuta 2010 ruotsalaisen Supernova Records -yhtiön kautta. Singlebiisi “Soul-Broken” julkaistaan digitaalisessa muodossa 12.4.2010. Näytteitä albumilta voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-profiilista ja kotisivuilta osoitteesta www.embassyofsilence.net.

Supernova Records on Bonnier Amigo Music Groupin rock- ja metalligenreen keskittyvä uusi levymerkki, jonka alla ovat muun muassa Royal Republic, April Divine, Treadstone sekä useita muita jo paljon huomiota saaneita yhtyeitä. Embassy of Silencen digitaalisen musiikin julkaisijana toimii IODA Nordic, joka hoitaa Supernovan kaiken digitaalisen median julkaisun maailmanlaajuisesti.

Embassy of Silence on Saattueessa vaikuttavan Tero Kalliomäen vuonna 2007 kasaama tunnelmallista, genrerajoja rikkovaa metallia ja rockia soittava kunnianhimoinen yhtye. Sen laulajana toimii kultaisella äänellä varustettu Ines Lukkanen. Bändin voi kokea livenä tänään perjantaina Hämeenlinnan Rocktownissa.

“Euphorialight”-albumin kappaleet:

 1. Soul-Broken
 2. I Ride Alone
 3. Passion and Savagery
 4. Baron Samedi
 5. Absinthe Eyes, Opium Words
 6. Deadline Playtime
 7. Catherine and Heathcliff
 8. Maneater
 9. Void
 10. The Mercury Lamp
 11. Euphorialight

Albumin moniulotteisissa kappaleissa kuuluu vivahteita niin Katatonian ja Anatheman musiikin tapaisesta synkkyydestä kuin Kingston Wallin ja Opethin tyylisistä progressiivisista ratkaisuistakin. Yhdistävänä tekijänä biiseissä on Ineksen äänen kylmiä väreitä aiheuttava kauneus ja kertosäkeiden tarttuvuus. Albumi äänitettiin D-Studiolla Jarno Hännisen johdolla ja masteroitiin Ruotsissa Cutting Roomin studiolla Björn Engelmannin toimesta. Levyllä vierailevat mm. Vanguard-yhtyeen sellisti Aapo Romu, ja taustalauluissa Erepia- ja 0 X í S T-yhtyeiden Andy Koski Semmens, Colosseumin Juhani Palomäki ja The Purifiction -yhtyeen Teppo Tirkkonen.

Embassy of Silence on:

 • Ines Lukkanen (laulu)
 • Tero Kalliomäki (kitara)
 • Jarno Suodenjoki (kitara)
 • Harri Koskela (kosketinsoittimet)
 • Samu Lahtinen (basso)
 • Jaakko Hauru (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.