Metallimusiikki.net

Embassy of Silence julkaisee "Unconverted"-singlen 23.5.2012 tulevalta albumiltaan

Ryhmäkuva Embassy of Silencen kokoonpanosta tarpomassa lumihangessa kuusimetsän edustalla.Kuva: Jarno Lindén / Black Pearl

"Antler Velvet" on Embassy of Silencen toinen pitkäsoitto, ja "Euphorialight"-esikoiseen verrattuna kakkoslevyyn on lisätty runsaammalla kädellä groovea, tarttuvuutta ja musiikillista hulluutta. Tunnelmallisuudesta ja kauniista melodioista ei kuitenkaan tingitä. Yhtye nojaa edelleen tukevasti kieroon melodiseen rock-metalliin ja Ines Lukkasen kauniiseen lauluääneen. Singleksi valittu "Unconverted" julkaistaan 23. toukokuuta ja varsinainen pitkäsoitto 20. kesäkuuta. Levyn julkaisee brittiläinen Ravenheart Music. Suomen ja Skandinavian osalta jakelun hoitaa INVERSE Records.

Bändi viimeisteli "Antler Velvet" -albuminsa D-Studioilla viime vuoden syyskuussa. Bändin vakituisten jäsenten lisäksi kiekolla kuullaan vierailevana muusikkona sellistiä, Aapo Romua, sekä Crimfallin Helena Haaparantaa, The Chantin Ilpo Paaselaa, Saattueen Tuukka Koskista ja Jone Serastea. Bändin debyyttialbumi "Euphorialight" ilmestyi 11 biisillä täytettynä toukokuussa 2010. Sitä ennen Embassy of Silence purkitti yhden EP:n ja promolevyn.

Embassy of Silence on:

  • Ines Lukkanen (laulu)
  • Tero Kalliomäki (kitarat)
  • Jarno Suodenjoki (kitarat)
  • Harri Koskela (kosketinsoittimet)
  • Samu Lahtinen (basso)
  • Jaakko Hauru (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.