Metallimusiikki.net

Embassy of Silence allekirjoitti sopimuksen Ravenheart Musicin kanssa

Ryhmäkuva Embassy of Silencen kokoonpanosta, jonka jäsenet seisovat lumihangessa metsän reunalla.Kuva: Jarno Lindén/Black Pearl

Embassy of Silence uutisoi H&R Productionsin välityksellä solmimastaan levytyssopimuksesta Ravenheart Musicin kanssa: Taipaleemme Cosmos Music Groupin ja Supernovan kanssa tuli nyt tiensä päähän, ja toivomme heille kaikkea hyvää ja onnistunutta yhteistyötä muiden artistiensa parissa. Kun nyt on aika siirtyä eteenpäin, voimme iloksemme julkistaa solmimamme sopimuksen Ravenheart Musicin Dave Smithin kanssa. Toinen albumimme ilmestyy 2012 kevät-kesällä ja ilmoitamme tarkemman ajankohdan kappalelistauksen ohessa myöhemmin. ‘Antler Velvet’ on levy, jonka myötä yhtyeen tyyliin tulee enemmän groovea. Levyllä on 10 kappaletta, joista yhdeksän sävellettiin varta vasten albumia varten.

Julkaisemassaan tiedotteessa Embassy of Silence kertoo, että jotkin uuden "Antler Velvet" -albumin kappaleista vievät kuuntelijan matkalle ihmisen mielikuvitukseen ja jopa mielipuolisuuteen, kun toiset kertovat inspiroivia ja intohimoisia tarinoita. Kaiken kaikkiaan levyn teemana on kuitenkin uudistuminen ja itsensä löytäminen. Embassy of Silencen edellinen levy, "Euphorialight" sai erinomaisen vastaanoton sekä arvostelijoilta että yleisöiltä kautta maailman. Siltä lohkaistu single "Soul-Broken" oli Radio Rockin eniten ladattu kappale kahdeksan viikon ajan.

Ravenheart Music on englantilainen levymerkki, joka keskittyy julkaisemaan metalli- ja rockmusiikkia naisartisteilta ja naisvetoisilta yhtyeiltä. Kuten Dave levymerkiltä asian ilmaisee: Ravenheart Music perustettiin 2006 projektina jonka tarkoituksena oli tuoda esille naisvetoista rock- ja metallimusiikkia. Syynä oli, että jotkin tuntemani naismuusikot USA:ssa olivat kertoneet ennakkoluuloista, joihin olivat törmänneet rock- tai metallibändin keulakuvan ominaisuudessa. Siihen aikaan en olisi uskonut että projekti paisuu näihin mittasuhteisiin jotka se on saavuttanut 2012 vuoteen tultaessa. Vuonna 2009 perustin levymerkin Ravenheart Music, jonka kautta julkaistua materiaalia Code7 / PlasticHead Distribution levittivät täällä Briteissä. Nyt olemme kansainvälinen levymerkki, jolla on kasvava artistikanta ja jonka viimeisin tulokas on Embassy of Silence. Odotamme innolla yhteistyötä bändin kanssa!

Embassy of Silence on:

  • Ines Lukkanen (laulu)
  • Tero Kalliomäki (kitarat)
  • Jarno Suodenjoki (kitarat)
  • Harri Koskela (kosketinsoittimet)
  • Samu Lahtinen (basso)
  • Make Lievonen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.