Metallimusiikki.net

Embassy of Silencen albumin ennakkokuuntelu 20.6. asti

"Antler Velvet" -albumin etukannessa vaaleanharmaa piirros hirvestä, jolla punaiset sarvet.Julkaistaan 20.6.2012

Embassy of Silencen uuden albumin ennakkokuuntelu alkoi osoitteessa www.hr-productions.fi. Albumi on kokonaisuudessaan esillä aina viralliseen julkaisupäivään 20.6.2012 asti. Lisäksi esillä on yhtyeen vokalistin Ines Lukkasen antamat biisikohtaiset kuvaukset. Levy on jo kerännyt valtavasti huomiota kotimaassa Suomessa, sekä ulkomailla. Yhtye on saanut useita haastattelupyyntöjä Yhdysvalloista, sekä Englannista.

Singlejulkaisu "Unconverted" oli Radio Rock Storen ladatuin biisi sen julkistamisesta aina Digikaupan sulkeutumiseen asti. Metallibändin uusi levy soitetaan kokonaisuudessaan nettiradio AiiRadion lähetyksessä — lisäksi yhtye soittaa akustisesti livenä muutaman biisin.

Lähetys tulee suorana ulos tiistain–keskiviikon välisenä yönä puolenyön tienoilla Suomen aikaa. Ohjelma tallentuu myös streamattavaksi, joten sen voi kuunnella myöhemminkin. Embassy of Silencen uusi "Antler Velvet" -albumi julkaistaan 20.6. Ravenheart Musicin kautta. Suomen ja muun Pohjolan alueella jakelusta vastaa Inverse Records. Kiekko on asetettu ennakkotilattavaksi muun muassa Levykauppa Äxään ja siltä lohkaistiin toukokuussa esikoissingleksi "Unconverted" digitaalisesti. Bändi kuvailee kakkosalbuminsa tyyliä tyyliltään ja soundiltaan uniikiksi kuin aikaisemmillakin levyillä, vaikkakin kehitystä kuullaan tapahtuneen.

"Antler Velvet" -albumin kappaleet:

 1. Trickster Queen
 2. Unconverted
 3. The Gemini Ascendant
 4. Auryn Virus
 5. Conundrum
 6. Minotaur
 7. The Harbour of Naryon
 8. Through Unknown Gateways
 9. The Prodigal Son
 10. Touch the zenith

Embassy of Silence on:

 • Ines Lukkanen (laulu)
 • Tero Kalliomäki (kitarat)
 • Jarno Suodenjoki (kitarat)
 • Harri Koskela (kosketinsoittimet)
 • Samu Luhtinen (basso)
 • Make Lievonen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.