Metallimusiikki.net

Equal Dreams -musiikkipalveluun tulee kaikki maailman musiikki!

Kuvassa Equal Dreams

Equal Dreams Oy on solminut yhteistyön englantilaisen digitaalisen musiikin tarjoajan 7digital Ltd:n kanssa. 7digital toimittaa ladattavan musiikin myös mm. Spotify-palveluun. Yhteistyö tuo Equal Dreamsin asiakkaille kuusi miljoonaa kappaletta sisältäen kaikki neljä suurta levy-yhtiötä (Universal, SonyMusic, EMI ja Warner) sekä lukuisia independent-yhtiötä. Solmittu yhteistyö kattaa Suomen lisäksi Ruotsin ja Saksan markkinat.

Isojen levy-yhtiöiden mukaan tulo on tärkeä askel visiossamme rakentaa maailmanlaajuinen muusikoiden verkosto. Nyt musiikin ammattilaiset voivat luoda hetkessä tyylikkäät sivut palveluumme ja edistää omaa musiikin myyntiään. Levy-yhtiöille tarjoamme mahdollisuuden myydä ladattavan musiikin lisäksi myös postimyyntituotteita. Kauppatoiminnallisuus voidaan upottaa myös levy-yhtiön omille sivuille, hehkuttaa Equal Dreamsin toimitusjohtaja Kimmo Kärkkäinen.

Equal Dreams -musiikkipalvelu avattiin betaversiona elokuussa 2008. Kuka tahansa musiikin tekijä saa palvelussa materiaalinsa myytäväksi ja voi hinnoitella musiikkinsa vapaasti. Oman kaupan perustaminen palveluun on toistaiseksi maksutonta. Lisätietoja Equal Dreams -palvelusta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.equaldreams.com.

7digital on Lontoossa päämajaansa pitävä ja vuodesta 2004 toiminut yritys, jonka yhteystyökumppanien verkosto käsittää yli 500 toimijaa, kuten Spotifyn, Universal Musicin, Warner Musicin ja Samsungin.

Kotimaisin voimin perustettu Equal Dreams -palvelua hyödyntää useat metallimusiikinkin parissa toimivat yhtyeet, kuten Twilight Opera, Two Evils, Zyklon-B, Sigh ja Nekrosadik.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.