Metallimusiikki.net

two evils

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen two evils liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin two evils. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin two evils liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Equal Dreams -musiikkipalveluun tulee kaikki maailman musiikki!

Kuvassa Equal Dreams

Equal Dreams Oy on solminut yhteistyön englantilaisen digitaalisen musiikin tarjoajan 7digital Ltd:n kanssa. 7digital toimittaa ladattavan musiikin myös mm. Spotify-palveluun. Yhteistyö tuo Equal Dreamsin asiakkaille kuusi miljoonaa kappaletta sisältäen kaikki neljä suurta levy-yhtiötä (Universal, SonyMusic, EMI ja Warner) sekä lukuisia independent-yhtiötä. Solmittu yhteistyö kattaa Suomen lisäksi Ruotsin ja Saksan markkinat.

Isojen levy-yhtiöiden mukaan tulo on tärkeä askel visiossamme rakentaa maailmanlaajuinen muusikoiden verkosto. Nyt musiikin ammattilaiset voivat luoda hetkessä tyylikkäät sivut palveluumme ja edistää omaa musiikin myyntiään. Levy-yhtiöille tarjoamme mahdollisuuden myydä ladattavan musiikin lisäksi myös postimyyntituotteita. Kauppatoiminnallisuus voidaan upottaa myös levy-yhtiön omille sivuille, hehkuttaa Equal Dreamsin toimitusjohtaja Kimmo Kärkkäinen.

Lue koko julkaisu…