Metallimusiikki.net

Svart Records julkaisi Essenzin kakkosalbumin

 • Julkaistiin torstaina 24.05.2012.
 • Luettu 761 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen piirros jostain hyvin yksityiskohtaisesta, mutta abstraktilta tuntuvasta, olennosta tai organismista.Julkaistiin 23.5.2012

Svart Records julkaisi eilen keskiviikkona 23.5.2012 saksalaisen Essenzin kakkosalbumin "Mundus Numen". Levy on matka mielen syvyyksiin ja maailmojen ääreen. Se on maaninen rajakokemus, joka hajottaa sisällön ja muodon. Black, doom ja occult metallia yhdistelevä Essenz perustettiin loppuvuodesta 2006. "Mundus Numen" on saksalaistrion toinen pitkäsoitto ja se julkaistiin samanaikaisesti Pohjoismaissa, Englannissa sekä Keski-Euroopassa. Albumi on ilmaiseksi kuunneltavissa viikon ajan lähtien Svart Recordsin Soundcloud-sivuilla.

Albumilla kuullaan yhteensä kuusi biisiä, joista pitkäkestoisin on kiekon päättävä "Observing Spectres: Schizophrenia". Sillä on pituutta lähes 14 minuuttia. Kuuden biisin yhteenlaskettu soittoaika on noin 53,5 minuuttia. Bändin debyyttialbumi "KVIITIIVZ — Beschwörung des Unaussprechlichen" ilmestyi vuonna 2010.

"Mundus Numen" -albumin kappaleet:

 1. Extinguish Shapes: Innermediate
 2. Seæ Of light: Pleroma
 3. Extricate Spirits: Amor
 4. Observed By Spectres: Paranoia
 5. To The Bone: Mania
 6. Observing Spectres: Schizophrenia

Essenz on:

 • G.ST (laulu ja basso)
 • D.RK (kitarat)
 • T.NGL (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.