Metallimusiikki.net

essenz

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen essenz liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin essenz. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin essenz liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Svart Records julkaisi Essenzin kakkosalbumin

  • Julkaistiin torstaina 24.05.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 847 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen piirros jostain hyvin yksityiskohtaisesta, mutta abstraktilta tuntuvasta, olennosta tai organismista.Julkaistiin 23.5.2012

Svart Records julkaisi eilen keskiviikkona 23.5.2012 saksalaisen Essenzin kakkosalbumin "Mundus Numen". Levy on matka mielen syvyyksiin ja maailmojen ääreen. Se on maaninen rajakokemus, joka hajottaa sisällön ja muodon. Black, doom ja occult metallia yhdistelevä Essenz perustettiin loppuvuodesta 2006. "Mundus Numen" on saksalaistrion toinen pitkäsoitto ja se julkaistiin samanaikaisesti Pohjoismaissa, Englannissa sekä Keski-Euroopassa. Albumi on ilmaiseksi kuunneltavissa viikon ajan lähtien Svart Recordsin Soundcloud-sivuilla.

Lue koko julkaisu…