Metallimusiikki.net

Evanescence-laulaja ei lähde yhteistyöhön Metallican kanssa.

Metallica-bändin jäsenet istuvat mustaa taustaa vasten. Lattialla on jonkin villieläimen nahka miesten jalkojen ja tuolien alla. Kuvassa neljä bändin jäsentä, jotka hymyilevät.Kuvassa Metallica

Yhdysvaltalainen Evanescence -ryhmän keulahahmo ja laulaja Amy Lee katkoo kykyjensä mukaan verbaalisella säilällä huhuja, joiden mukaan hän tulisi ottamaan osaa tulevaan Metallican luomaan kappaleeseen. Metallican ja Amy Leen ympärillä hyllyvien juorujen mukaan nainen tulisi laulamaan ainakin yhdessä Metallican syksyllä julkaiseman albumin kappaleella. Laulajatar kuitenkin kieltää tämän olevan totta. Amy Lee ei tule laulamaan Metallican klassikkokappaleella “Face to Black” eikä myöskään uudella “Last Life” -nimisellä kappaleella, saati sitten näillä näkymin muillakaan ko. bändin värssyillä.

Huhut ovat Amy Leen mukaan perättömiä. Hän ei harjoita yhteistyötä Metallican kanssa. Nainen ihmettelee vilpittömästi sitä, miten ja miksi tällaisia huhuja on lähdetty levittämään. Hänellä ei ole hajuakaan siitä kuka tällaisen juorun laski liikkeelle.

Metallican joukot avasivat aivan hiljattain erityisen webbisivuston, jossa markkinoidaan yksinomaan tulevaa “Mission Metallica” -LP:tä, jonka on tarkoitus ilmestyä seuraavan kuukauden puolella. Julkaistun nettisivuston yhtye lupaa tarjota faneilla mahdollisuuden “kokea” uuden albumin ennen kuin se on valmis. “Mission Metallica” -LP:n nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.missionmetallica.com.

Metallica-ryhmän pitkäaikainen rumpali Lars Ulrich kertoi aikaisemmin bändin julkaisevan “St Anger” -albumin seuraajan tämän vuoden syyskuussa. Myöhempien huhujen mukaan yhtyeen järjestyksessä yhdeksäs kiekko, jolla ei ole vielä nimeä, tullaan julkaisemaan vielä kesän aikana. Albumia on äänitetty hiljattain Los Angelesissa sijaitsevan studion tiloissa tuottaja Rick Rubinin seurassa. Lars Ulrich kertoi maaliskuun ensimmäisellä viikolla Iron Maidenin Bruce Dickinsonin omassa radio-ohjelmassa, että Metallica on periaatteessa vienyt päätökseen uusimman albuminsa äänitysosuuden. Purkitussessiot kestivät noin kuusi viikkoa. Rumpali paljasti tykkäävänsä kuulemastaan musiikkimätöstä.

Metallica on:

  • James Hetfield (laulu ja kitara)
  • Lars Ulrich (rummut)
  • Kirk Hammett (kitara)
  • Robert Trujillo (basso)

Evanescence on:

  • Amy Lee (laulu, piano ja kosketinsoitin)
  • Terry Balsamo (kitara)
  • Tim McCord (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.