Metallimusiikki.net

Ghost Brigaden "Isolation Songs" ilmestyy elokuussa.

 • Julkaistiin perjantaina 10.07.2009.
 • Luettu 1446 kertaa
 • Bändit:

"Isolation Songs" -albumin kannessa musta pohjaväri ja sen päällä erittäin koristeelliset vaaleanharmaat reunakoristeet ja niiden keskellä yhtyeen logo kuvan keskellä. Bändin logon alla pienellä präntillä albumin "Isolation Songs" nimi.Julkaistaan 3.8.2009

Jyväskylän Ghost Brigade on varmistanut uuden albuminsa julkaistavan Euroopan alueella maanantaina 3. elokuuta ja sitten Yhdysvalloissa saman kuukauden 25. päivä levy-yhtiö Season of Mist Recordsin kautta. Metallimiehet paljastivat jo aikaisemmin albuminsa nimen olevan “Isolation Songs“. Nyt yhtyeen kitaristi, Wille Naukkarinen, selventää albumin nimeksi valitun tämä nykyinen sanavaljakko, koska muista nimikandidaateista “Isolation Songs” tuntuu kaikista bändin jäsenistä parhaimmalta.

Uusi albumi on jyväskyläläisten järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Se on seuraaja syyskuussa 2007 ilmestyneelle esikoisalbumille “Guided by Fire”, joka sekin julkaistiin Season of Mistin avulla. Ghost Brigaden tuotantoon voi käydä tutustumassa parin biisin verran siirtymällä bändin MySpace-sivuille.

Neljän vuoden ikäinen Ghost Brigade sai albumilleen mairittelevan arvosanan Inferno-lehden antamassa levyarvostelussa. Arvostelun kirjoittanut Matti Riekki toteaa levystä seuraavaa:

‘Isolation Songs’ on parhaimmillaan suorastaan musertavatunnelmainen levy, ja mosiessa palapelissä on muutama hieman seesteisempi palanen paikallaan. Jos albumilla mentäisiin koko sen kesto sisuksiin samalla intensiteetillä kuin vaikkapa biiseillä ‘Lost in a Loop’ tai ‘Birth’, kuulija olisi helposti pian mentaaliongelmainen.

“Isolation Songs” -albumin kappaleet:

 1. Suffocated
 2. My Heart Is a Tomb
 3. Into the Black Light
 4. Lost in a Loop
 5. 22:22 — Nihil
 6. Architect of New Beginnings
 7. Birth
 8. Concealed Revulsions
 9. Secrets of the Earth
 10. A Storm Inside
 11. Liar (ensipainoksen bonuskappale)

Yhtyeen kitaristi on todennut bändin olevan kollektiivisesti erittäin ylpeä tästä albumista. Äänitteen laittaminen julkaisukuntoon vaati paljon työtä, kappaleiden kirjoittaminenkin kun vei pari vuotta aikaa, mutta nyt albumin valmistuttua kitaristi kokee olevan etuoikeus olla osa Ghost Brigadea. “Isolation Songs” on Naukkarisen oma henkilökohtainen suosikki kaikista niistä levyistä, joiden luomistyössä hän on ollut osallisena.

Ghost Brigade on:

 • Manne Ikonen (laulu ja live-esiintymisissä kitara)
 • Tommi Kiviniemi (kitara)
 • Wille Naukkarinen (kitara)
 • Veli-Matti Suihkonen (rummut)
 • Janne Julin (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.