Metallimusiikki.net

ghost brigade

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ghost brigade liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ghost brigade. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ghost brigade liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Unkind & Ghost Brigade Nosturissa 30.9.2011

 • Julkaistiin tiistaina 04.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2177 kertaa
 • Bändit: ,

Täytyy tunnustaa heti kärkeen, että Unkind oli minulle entuudestaan ihan tuntematon bändi. Olin kuunnellut netistä heidän uutta levyään ja odotuksena oli vanhan liiton HC punk -keikka. Ikävä kyllä jouduin hieman pettymään. Se energia, mikä soitannasta välittyi, ei näkynyt tyyppien esiintymisessä. Päinvastoin, tuntui, että joku olisi laittanut liimaa jätkien kengänpohjiin. He olivat lisäksi aika isoja pätkiä selkä yleisöön päin.

No, ei yleisökään, tai siis se kourallinen, joka bändiä oli saapunut tsekkaamaan, jaksanut venyä parhaimpaansa, vaikkakin lavan eteen oli parkkeerannut muutamakymmenpäinen fanilauma. Jotenkin tuntui, että jos bändi olisi laittanut lavalla hippulat vinkumaan, niin tästä olisi voinut tulla hyvä setti. Voi tietysti olla, että Unkindin pääesiintyjästä poikkeava angstimättö loi liian suuren kuilun bändin ja yleisön välille. Se kun oli selkeästi tullut katsomaan illan viimeistä esiintyjää. Kaikesta huolimatta, settilistassa oli kahdeksan biisiä, joista mainittakoon Harhakuvat ja Koulutettu epäonnistumaan.

Lue koko julkaisu…

Ghost Brigade: "Until Fear No Longer Defines Us".

 • Julkaistiin torstaina 07.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1327 kertaa
 • Bändit:

Kylmänsininen kuva pilvisestä ja utuisasta taivaasta, jonka seassa näkyy elottomia ja lehdettömiä puita. Kuvan keskellä lukee Ghost Brigade ja "Until Fear No Longer Defines Us".Julkasitaan 19.8.2011

Kotimainen metalliryhmä Ghost Brigade (www.ghostbrigade.net) suunnittelee ryhtyvänsä kiertämään Suomea sen jälkeen kun "Until Fear No Longer Defines Us" -albumi on ilmestynyt elokuussa. Kiertue starttaa ensi kuukauden puolen välin paikkeilla ja päättyy lokakuussa, jonka jälkeen Ghost Brigade ottaa hoitaakseen Euroopan-kiertueen johtamisen. Sen yhteydessä nähdään myös yhdysvaltalaiset A STorm of Light sekä Intronaut. Season of Mistin kautta julkaistava albumi ilmestyy 19.8. yhteensä 10 uuden biisin kanssa. Levy julkaistaan useassa eri formaatissa: CD:nä, tuplavinyylinä, digitaalisesti, sekä keräilijöden kohteeksi tarkoitettuna CD-boksina, johon sisältyy nahkainen ranneke, bändin jäsenten nimikirjoituksilla varustettu postikortti, t-paita ja pinssejä.

Lue koko julkaisu…

Dark River Festival 12.–13.8.2011.

Perinteinen Dark River Festival järjestetään tänä vuonna 12.–13.8.2011. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan ampumahiihtostadion. Metelimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä! Dark River Festivalin tunnusmerkkejä ovat läpi vuosien olleet hyvä ja rento meininki, sekä laadukas ja alati kasvava bänditarjonta. Kutsummekin teidät, rakkaat ystävämme, tekemään kanssamme kymiläistä rock-historiaa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…

Ghost Brigaden "Isolation Songs" ilmestyy elokuussa.

 • Julkaistiin perjantaina 10.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1570 kertaa
 • Bändit:

"Isolation Songs" -albumin kannessa musta pohjaväri ja sen päällä erittäin koristeelliset vaaleanharmaat reunakoristeet ja niiden keskellä yhtyeen logo kuvan keskellä. Bändin logon alla pienellä präntillä albumin "Isolation Songs" nimi.Julkaistaan 3.8.2009

Jyväskylän Ghost Brigade (www.ghostbrigade.net) on varmistanut uuden albuminsa julkaistavan Euroopan alueella maanantaina 3. elokuuta ja sitten Yhdysvalloissa saman kuukauden 25. päivä levy-yhtiö Season of Mist Recordsin kautta. Metallimiehet paljastivat jo aikaisemmin albuminsa nimen olevan "Isolation Songs". Nyt yhtyeen kitaristi, Wille Naukkarinen, selventää albumin nimeksi valitun tämä nykyinen sanavaljakko, koska muista nimikandidaateista "Isolation Songs" tuntuu kaikista bändin jäsenistä parhaimmalta.

Uusi albumi on jyväskyläläisten järjestyksessä toinen pitkäsoitto. Se on seuraaja syyskuussa 2007 ilmestyneelle esikoisalbumille "Guided by Fire", joka sekin julkaistiin Season of Mistin avulla. Ghost Brigaden tuotantoon voi käydä tutustumassa parin biisin verran siirtymällä bändin MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…

Ghost Brigadelta "Isolation Songs" elokuussa.

 • Julkaistiin torstaina 14.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1373 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Ghost Brigade (www.ghostbridage.net) julkaisee seuraajan syksyllä 2007 ilmestyneelle debyyttialbumilleen "Guided by Fire" tulevana syksynä. Uuden albumin nimi on "Isolation Songs" ja se ilmestyy täällä Euroopassa 3. elokuuta. Saman kuukauden 25. päivä pitkäsoitto rantautuu Yhdysvaltoihin. Levyn julkaisun hoitaa metallimusiikille omistautunut Season Of Mist Records. Ghost Brigaden kitaristi Wille Naukkarinen kommentoi yhtyeen olevan erittäin ylpeä uutukaisestaan. Albumin laittaminen valmiiksi oli kovan työn tulos, sillä jo biisien kirjoittaminen vei lähes parin vuoden päivät. "Isolation Songs" on kitaristin oma henkilökohtainen suosikkialbumi. Uuden albumin kappalelistaa tai sen kansikuvaa ei ole vielä julkistettu.

Lue koko julkaisu…

Tuskaan lisää esiintyjiä, lipunmyynti alkaa.

Helsingin Kaisaniemessä kesäkuun 27.–29. juhlittavan Tuska-festivaalin liput tulevat myyntiin ensi maanantaina 3.3. Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa. Samalla tulevat myyntiin 26.6. pidettävän Nightwishin Kaisaniemen konsertin liput.

Uusia lisäyksiä tämän vuoden karkeloihin ovat ruotsalainen heavy metal -kopla Dream Evil, Indonesian grind-ylpeys Noxa, kotimaiset thrash’n roll -rentut Discard ja monisyisesti tunnelmoiva Ghost Brigade. Kuten Tuskan nettisivut osoitteessa www.tuska-festival.fi ovat jo jonkin aikaa kertoneet, myös amerikkalainen death metal -ryhmä Job For A Cowboy esiintyy Tuskassa. Lisää artisteja ja yhtyeiden tarkat esiintymispäivät julkistetaan huhtikuun aikana.

Lue koko julkaisu…

Tuhman klubikattaus keväälle 2008 valmis.

Mustavalkoinen valokuva Ghost Brigade -bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä. He seisovat vastavalossa vaaleata taustaa vasten. Laidoilla seisovat miehet katsovat vastakkaisiin suuntiin samalla kun kolme taka-alalla näkyvää miestä eteenpäin. KesKuva: Mikko Rautio

Tuhma (www.tuhma.fi) juhlistaa nelivuotista klubitoimintaansa erittäin kovalla livekattauksella keväällä 2008. Paikkana on tuttu ja turvallinen Semifinal, jonne päivä ei tunnetusti paista…

Kevään klubikattaus:

1.2.2008: United Underworld & Spiritraiser
Vuoden ensimmäisellä Tuhma-klubilla lautehilla helsinkiläiset United Underworld ja Spiritraiser. United underworld on jo Tuhma-klubikonkari ja hiljaittain julkaisi debyyttinsä. Spiritraiser koostuu nuorista, kunnianhimoisista muusikoista, jotka taannoin voittivat emergenza bändikilpailun Suomen finaalin.

Lue koko julkaisu…

Ghost Brigade: kuuntele uusi biisi.

 • Julkaistiin lauantaina 04.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 986 kertaa
 • Bändit:

Ghost Brigade -viisikon miespuoliset jäsenet seisovat ulkoilmassa asfalttitien päällä ja pilvettömän tummahkon taivaan alla. Kuva on ruohonjuuritasolta, joten miehet näyttävät suurilta ja etäisiltä.Kuva: Mikko Rautio

Kotimainen Jyväskylässä vuonna 2005 perustettu Ghost Brigade (www.ghostbrigade.net) julkaisi netissä uuden kappaleen debyyttialbumiltaan, minkä nimeksi bändi risti "Guided by Fire". Levy on tarkoitus julkaista Season of Mistin kautta 17. syyskuuta. Ladattavaksi laitetun metallibiisin nimi on "Rails at the River" ja sen voi ladata suoraan tästä.

Metallimusiikki.net kertoi viime vuoden joulukuussa GB:n aikeista astua studioon tammikuun alussa. Samaan aikaan kerrottiin bändin vapauttamasta neljän biisin demopaketista, minkä voi ladata netissä ilmaiseksi.

Lue koko julkaisu…

Ghost Brigade studioon tammikuun 6. päivä.

 • Julkaistiin sunnuntaina 17.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1192 kertaa
 • Bändit:

Ghost Brigade (www.ghostbrigade.net) -yhtye aikoo siirtyä studioon lauantaina, tammikuun 6. päivä. GB:n on tarkoitus käydä äänittämässä debyyttialbuminsa, mikä julkaistaan Season Of Mistin kautta. Bändi on aikaisemmin julkaissut neljä biisiä kattavan demon, jonka voi käydä lataamassa tästä (RAR-paketti, tiedostokoko yhteensä 27,7 Mt). Em. neljä kappaletta sisältävä demojulkaisu äänitettiin kahdessa helsinkiläisessä studiossa. Demo miksattiin ja masteroitiin Helsingin Seawolf Studioilla tämän vuoden helmikuussa Mikko Poikolaisen toimesta.

Bändi perustettiin vuoden 2005 aikana Jyväskylässä.

Lue koko julkaisu…