Metallimusiikki.net

Tuhman klubikattaus keväälle 2008 valmis.

Mustavalkoinen valokuva Ghost Brigade -bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä. He seisovat vastavalossa vaaleata taustaa vasten. Laidoilla seisovat miehet katsovat vastakkaisiin suuntiin samalla kun kolme taka-alalla näkyvää miestä eteenpäin. KesKuva: Mikko Rautio

Tuhma juhlistaa nelivuotista klubitoimintaansa erittäin kovalla livekattauksella keväällä 2008. Paikkana on tuttu ja turvallinen Semifinal, jonne päivä ei tunnetusti paista…

Kevään klubikattaus:

1.2.2008: United Underworld & Spiritraiser
Vuoden ensimmäisellä Tuhma-klubilla lautehilla helsinkiläiset United Underworld ja Spiritraiser. United underworld on jo Tuhma-klubikonkari ja hiljaittain julkaisi debyyttinsä. Spiritraiser koostuu nuorista, kunnianhimoisista muusikoista, jotka taannoin voittivat emergenza bändikilpailun Suomen finaalin.

14.3.2008: Defuse & Rain (Italia)
Maaliskuun klubilla rokkaa Tuhmarecordsin oma Defuse, vierainaan italialainen Rain. Molemmat ovat julkaisemassa uutta materiaalia kevään aikana.

4.4.2008: Downstairs & Ghost Brigade
Huhtikuun klubilla ei poimita pajunkissoja, mutta muut kissat ovat tervetulleita tsekkaamaan tammikuussa debyyyttinsa julkaisseen Downstairsin. Lisäksi lauteilla keskisuomalaista kuolemaa á la Ghost Brigade!

2.5.2008: Malpractice & Manitou
Tiedätkö mikä on aiolinen moodi? Entäs diatoninen modulaatio? En minäkään, mutta toukokuun klubibändin soittajat varmasti tietävät. Tuhma erittäin ylpeänä esittää: Malpractice ja Manitou! Luvassa erittäin timmisti soitettua hevanderia, jossa ei flageoleteissä säästellä! Intermezzosta vastaa DJ Saatana. Prog ´till you drop!!!

6.6.2008: Nazi Death Camp & Malmin Veho
Sitä hakaneulalla silmään, joka ei punkrockista tykkää! Lauteilla uusi punkin “superkokoonpano” Nazi Death Camp ja mystinen Malmin Veho…? Tule ja punkkaa sukkasi mutkille!

Kaikille keikoille liput 7 €, hinta sisältää narikkamaksun.

Tuhma-klubin sijainti

Ravintola Semifinal
Urho Kekkosenkatu 6 (käynti sisäpihalta)
Helsinki

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.