Metallimusiikki.net

manitou

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen manitou liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin manitou. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin manitou liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Manitou hajoaa.

 • Julkaistiin tiistaina 21.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1899 kertaa
 • Bändit:

Viisi pääasiassa pitkähiuksista ja sinisiin housuihin sekä muuten mustiin vaatteisiin pukeutunutta miestä seisoo kiviseinän tai -muurin edustalla. Miehillä lyhyet mustat takit yllään. Yhdellä heistä lippis päässä.

Kotimainen hevibändi Manitou (www.manitouband.com) on juuri päättänyt, ettei yhtye tule enää tämän enempää toimimaan. 12 vuoden pituinen taival on nyt päättymässä, kun Manitou jättää hyvästit yleisölle soittamalla yhden jäähyväiskeikan perjantaina 7. elokuuta. Keikka soitetaan Karhulassa, lähellä Kotkaa, järjestettävässä Dark River Festivalissa. Tapahtumapaikkana on Honkalan hiihtostadion. Vuodesta 1997 lähtien tähän vuoteen asti toiminut heviyhtye tiedottaa julkaisemassaan päätöksessä yrittäneensä kovasti pitää Manitoun elossa jo senkin takia kun ryhmällä oli uusia biisejä valmiina äänitettäväksi. Manitouhun oli myös ehditty kiinnittää uusi kosketinsoittaja, Mikko Reinamo. Bänditoiminnan päättyminen johtui motivaation puuttumisesta.

Lue koko julkaisu…

Manitou tekee joulukeikan Kotkassa.

 • Julkaistiin maanantaina 24.11.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1913 kertaa
 • Bändit:

Manitoun promovalokuvassa viisi miestä seisoo ulkoilmassa suurista kivilohkareista rakennetun muurin tai vallin edustalla. Kuvassa lähes kaikilla jampoilla ikää alle 30 vuotta ja valtaosalla pitkät hiukset. Osalla miehistä siniset farkut jalassa.Manitou kotoisin Kotkasta

Perinteistä heavy metallia hönkivä Manitou (www.manitouband.com) kertoi eilen aikovansa tehdä comeback-keikan joulukuussa. Yhtye, jonka joukkoihin lukeutuu jäseniä Omnium Gatherumista, Malpracticesta ja Kaihorosta, pyrkii siivittämään yleisön joulutunnelmaan Kotkan Kairossa sijaitsevassa KESTO-klubissa 20. päivä joulukuuta. Edellisen kerran Manitou ilmoitti kuulumisistaan vuosi sitten, jolloin miehistö tiedotti joulukeikasta Kotkan nuorisotalon tiloissa 7.12.2007.

Tämänvuotisen joulukeikan tapahtumapaikaksi valittu KESTO-klubi toimii kuluvan vuoden kesällä perustetun yhdistyksen voimin. Yhdistys kertoo sen toimintaan kuuluvan alkuaikoina klubi-iltojen järjestäminen rockia ja metallia soittaville yhtyeille.

Lue koko julkaisu…

Equal Dreams — metallimusiikinkin markkinapaikka.

Uusi suomalainen musiikkipalvelu Equal Dreams (www.equaldreams.com) ei ole perinteinen levykauppa, vaan markkinapaikka jossa artisti itse on kauppias. Musiikin voi hinnoitella vapaasti ja myyjä saa myyntituotoista jopa 88 prosenttia. Kaupan perustaminen palveluun on täysin ilmaista. Equal Dreams on myös ensimmäinen aidosti digitaalinen musiikin markkinapaikka Suomessa. Levyjä ei tarvitse lähettää fyysisesti postissa, vaan kaupan voi luoda vaikka kotisohvalta. Liiketoimintamme menestys perustuu ensisijaisesti artistin menestymiseen, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Kärkkäinen. Olemme lähteneet rakentamaan palvelukonseptiamme nöyrällä asenteella.

Lue koko julkaisu…

Tuhman klubikattaus keväälle 2008 valmis.

Mustavalkoinen valokuva Ghost Brigade -bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä. He seisovat vastavalossa vaaleata taustaa vasten. Laidoilla seisovat miehet katsovat vastakkaisiin suuntiin samalla kun kolme taka-alalla näkyvää miestä eteenpäin. KesKuva: Mikko Rautio

Tuhma (www.tuhma.fi) juhlistaa nelivuotista klubitoimintaansa erittäin kovalla livekattauksella keväällä 2008. Paikkana on tuttu ja turvallinen Semifinal, jonne päivä ei tunnetusti paista…

Kevään klubikattaus:

1.2.2008: United Underworld & Spiritraiser
Vuoden ensimmäisellä Tuhma-klubilla lautehilla helsinkiläiset United Underworld ja Spiritraiser. United underworld on jo Tuhma-klubikonkari ja hiljaittain julkaisi debyyttinsä. Spiritraiser koostuu nuorista, kunnianhimoisista muusikoista, jotka taannoin voittivat emergenza bändikilpailun Suomen finaalin.

Lue koko julkaisu…

Dark River Festival.

Mustavalkoinen bändikuva Kaihoron kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä. He istuvat siten, että kaksi miestä eturivissä ja loput kolme heidän takanaan. Oikeassa laidassa näkyvällä hepulla tatuointeja käsivarressaan.Kuvassa Kaihoro

Dark River Festival neljättä kertaa Kotkassa, Laajakosken Honkalassa. Tänä vuonna festari kasvattaa mittasuhteitaan siirtymällä Honkalan hiihtostadionin puolelle ja niinikään myös bänditarjonta, lava sekä anniskelualue ovat suuremmat. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen. Paikalla esiintyy mm. Soulhavoc, Manitou ja hiljattain uuden albumin julkaissut karhulalainen Kaihoro.

Bändit, aikataulut ja muu info löytyy tapahtuman kotisivuilta: www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…

Manitou: albumi valmistui.

 • Julkaistiin maanantaina 23.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1335 kertaa
 • Bändit:

Manitou-ryhmän jäsenet seisovat rivissä mustaa taustaa vastatusten. Parilla miehellä pitkät hiukset, keskimmäisellä kalju. Kahdella vasemmanpuoleisella hemmolla leukaparta.Manitou soittaa heavya

Kotimainen perinteistä heavy metallia takova Manitou (www.manitouband.com) uutisoi saaneensa uransa kolmannen albumin valmiiksi. Kiekko, jonka nimeksi ristittiin "No Signs of Wisdom", tullee julkaistuksi Metal Heaven Recordsin kautta heinäkuussa 2007. Albumi äänitettiin Karhulassa, Kotkan lähistöllä, SouthEastSounds-tiloissa yhdessä tuottaja Teemu Aaltosen kanssa. Kiekko masteroitiin Chartmakersin laitoksessa.

Yhtye paljastaa uuden pitkäsoiton kuulostavan sellaiselta, joka vedonnee Iron Maidenin, Queensrÿchen, Annihilatorin, Dion, Tarotin tai Whitesnaken faneihin — luvassa on siis perinteistä heavy metallia.

Lue koko julkaisu…

Manitou: Fools in Control.

 • Julkaistiin tiistaina 06.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1806 kertaa
 • Bändit:

Manitou-bändin jäsenet mustaa taustaa vasten. Etualalla kyyristyneenä kaljupäinen mies, jolla tatuoitu käsivarsi.Suomalainen Manitou (www.manitouband.com) -bändin julkaisi musiikkivideon kappaleestaan "Fools in Control". Bändi perustettiin Karhulassa, eli Kotkan lähistöllä, vuoden 1997 aikana. Manitou soittaa perinteistä heavy metallia, mutta yhdistelee musiikissaan myös proge-elementtejä.

Tämä biisi kuullaan bändin uudella "Deadlock"-nimisellä albumilla. Albumi julkaistiin Firebox Recordsin kautta viime vuoden maaliskuussa. Se äänitettiin ja miksattiin Sound Supreme Studioilla vuoden 2005 joulukuussa.

Lue koko julkaisu…

Manitou erosi Fireboxista.

 • Julkaistiin lauantaina 30.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1439 kertaa
 • Bändit:

Manitou-bändin promokuva, jossa miehet seisovat mustaa taustaa vasten. Kuvassa viisi miestä, joista keskimmäisellä on lippalakki päässä.Kotimainen Manitou (www.manitouband.com), jonka kokoonpanoon kuuluu jäseniä sellaisista rytmiryhmittymistä kuin Omnium Gatherum, Malpractice ja Kaihoro, on päättänyt erota Firebox Recordsin leivistä.

Manitou julkaisi toisen täyspitkän albuminsa, minkä nimi on "Deadlock", viime maaliskuussa. Kiekko julkaistiin Fireboxin kautta ja se äänitettiin ja miksattiin joulukuussa 2005 Sound Supreme Studioilla. Masterointi hoidettiin Chartmakersin tiloissa. Bändin debyyttialbumi on "The Mad Moon Rising", joka julkaistiin vuonna 2004 nyt jo edesmenneen Rage Of Achilles Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…