Metallimusiikki.net

my shameful

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen my shameful liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin my shameful. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin my shameful liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Equal Dreams — metallimusiikinkin markkinapaikka.

Uusi suomalainen musiikkipalvelu Equal Dreams (www.equaldreams.com) ei ole perinteinen levykauppa, vaan markkinapaikka jossa artisti itse on kauppias. Musiikin voi hinnoitella vapaasti ja myyjä saa myyntituotoista jopa 88 prosenttia. Kaupan perustaminen palveluun on täysin ilmaista. Equal Dreams on myös ensimmäinen aidosti digitaalinen musiikin markkinapaikka Suomessa. Levyjä ei tarvitse lähettää fyysisesti postissa, vaan kaupan voi luoda vaikka kotisohvalta. Liiketoimintamme menestys perustuu ensisijaisesti artistin menestymiseen, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Kärkkäinen. Olemme lähteneet rakentamaan palvelukonseptiamme nöyrällä asenteella.

Lue koko julkaisu…

My Shameful: "Descend".

  • Julkaistiin tiistaina 11.03.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 999 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen ja hämärä valokuva My Shameful -bändin neljästä miehestä, jotka ovat osittain varjojen peittämiä. Laitimmaisilla hepuilla pitkät hiukset, keskimmäisillä partaa.Albumi julkaistaan 14.4.

Hidastempoista death metallia soittava My Shameful (www.myshameful.com), jonka jäsenistöön kuuluu miehiä Suomesta, Saksasta ja Amerikasta, tulee julkaisemaan uusimman "Descend"-nimisen albuminsa Firedoom / Firebox Recordsin toimesta huhtikuussa maanantaina 14. päivä. Täyspitkä rykäisy tullaan laskemaan myyntiin sekä jewelbox-painoksena että deluxe digibook -versiona.

MS:n uusin albumi on Firebox Recordsin avulla esiin riuhdottu "The Return to Nothing". Levy julkaistiin vuonna 2006. Bändi on julkaissut musiikkiaan jo vuodesta 2001 lähtien — esikoisjulkaisu, nimeltään "To all I hated ", ilmestyi Nocturnal Musicin kautta.

Lue koko julkaisu…