Metallimusiikki.net

colosseum

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen colosseum liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin colosseum. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin colosseum liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Colosseum: "Chapter 3: Parasomnia".

 • Julkaistiin keskiviikkona 02.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2240 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen, synkkä ja abstrakti kansitaide, jossa oikeassa alakulmassa lukee Colosseum tikkukirjaimilla. Sen alla pienellä präntillä "Chapter 3: Parasomnia" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 9.3.2011

Suomalainen funeral doom metallia tekevä Colosseum (www.coloseumdoom.com) tiedottaa julkaisevansa uransa kolmannen ja viimeisen albumin edesmenneen kitaristinsa ja laulajansa Juhani Palomäen muistoksi. Palomäki kuoli pian albumin nauhoittamisen jälkeen. Albumi on nimeltään "Chapter 3: Parasomnia". Teos jäi Juhani Palomäen viimeiseksi luomukseksi, koska mies menehtyi ennenaikaisesti 15. toukokuuta 2010. Palomäen kuolinsyytä ei ole kerrottu. Muusikko teki uransa aikana kahdeksan albumia, joista Colosseumin lisäksi monia Yearning-nimiselle bändille. Colosseumin jäsenet tiedottivat Palomäen poismenon jälkeen lopettavansa bänditoiminnan.

Lue koko julkaisu…

Saattueessa vaihtui rumpali.

 • Julkaistiin lauantaina 16.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1126 kertaa
 • Bändit: ,

Saattometalliyhtye Saattueessa (www.saattue.net) on tapahtunut rumpalin vaihdos. Yhtyeen kahdella ensimmäisellä albumilla soittanut M. Ahlstén päätti lopettaa yhtyeessä ja tilalle on astunut aiemmin funeral doom -yhtye Colosseumissa vaikuttanut S. Köykkä. Saattue kiittää Mikaelia kuluneesta viidestä saattovuodesta ja toivottaa Samelin tervetulleeksi rivistöön. Saattueen viimeisin julkaisu, kakkosalbumi "Vuoroveri" ilmestyi lokakuussa 2009 Spikefarm Recordsin kautta. Albumi sisältää kahdeksan hidasta, raskasta ja moniulotteista saattometalliteosta.

Saattue on toiminut vuodesta 2001 lähtien. Ryhmän ensimmäinen musiikkijulkaisu on vuonna 2004 ilmestynyt "Kivisydän"-EP. Sitä seurasi toinen samanlainen "Ikiuneen"-EP-levy vuonna 2006. Bändi solmi levytyssopimuksen Spikefarmin kanssa vuotta myöhemmin. Sopimuksen turvin Saattue toi tammikuussa 2008 debyyttialbuminsa "Jäähyvästi" esiin ja lokakuussa 2009 sille seuraa teki "Vuoroveri".

Lue koko julkaisu…

Colosseum: "Chapter 2: Nomquam".

 • Julkaistiin torstaina 20.11.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 955 kertaa
 • Bändit:

Colosseumin "Chapter 2: Numquam" -albumin kansikuvassa näkyy mustaa taustaa, jonka keskellä ihmisen luuranko vetäytyneenä lähes sikiöasentoon. Luurangon yläpuolella bändin logo oranssilla värillä, versaalilla, pelkistetyin tikkukirjaimin. Logon alla pieneAlbumin kansitaide

Kanta-Hämeestä kotoisin oleva doom metal -bändi Colosseum (www.colosseumdoom.com) saa huomenna torstaina 20. päivä soittoaikaa yhdelle kappaleelleen tulevalta "Chapter 2: Numquam" -albumiltaan. Varsinainen studiolevy ilmestyy ensi vuoden alussa Firedoom Musicin julkaisemana, mutta albumilla kuultava viisu "The River" saa soittoaikaa Radio Noise -nettiradion lähetyksessä huomenna. Lähetystä voi kuunnella täällä.

Ensi vuonna ilmestyvä pitkäsoitto nauhoitettiin klaukkalalaisen D-Studion tiloissa heinäkuussa. Albumin biisiantia yhtye luonnehtii monipuolisemmaksi ja jopa sinfonisemmaksi kuin debyyttialbumilla "Chapter I: Delirium". Debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2007 Firedoomin / Firebox Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…

Equal Dreams — metallimusiikinkin markkinapaikka.

Uusi suomalainen musiikkipalvelu Equal Dreams (www.equaldreams.com) ei ole perinteinen levykauppa, vaan markkinapaikka jossa artisti itse on kauppias. Musiikin voi hinnoitella vapaasti ja myyjä saa myyntituotoista jopa 88 prosenttia. Kaupan perustaminen palveluun on täysin ilmaista. Equal Dreams on myös ensimmäinen aidosti digitaalinen musiikin markkinapaikka Suomessa. Levyjä ei tarvitse lähettää fyysisesti postissa, vaan kaupan voi luoda vaikka kotisohvalta. Liiketoimintamme menestys perustuu ensisijaisesti artistin menestymiseen, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Kärkkäinen. Olemme lähteneet rakentamaan palvelukonseptiamme nöyrällä asenteella.

Lue koko julkaisu…

Firebox Metal Fest tiedottaa: Dark Tranquillity...

Colosseum-bändin neljä miestä seisoo hyvin tummassa ja nuhjuisessa valokuvassa. Miehillä mustat vaatteet yllään. Taustalla näkyy tummanvihreää korpea tai kuusikkoa. Kolmella oikeanpuoleisella pitkät tummanväriset hiukset, mutta vasemmanpuoleisella miehellKuvassa Colosseum

Seinäjoen Rytmikorjaamolla 18.&ndahs;19.4.2008 juhlittavan Firebox Metal Festin ohjelma on nyt valmis. Viimeiset kiinnitykset ovat ruotsalainen melodeath-pioneeri Dark Tranquillity ja kotimainen funeral doom -jyrä Colosseum. Ennakkoliput tapahtumaan 20 euroa / 2 päivää ja yhden päivän piletti hintaan 14 €. Ennakkolippuja myyvät muun muassa: Tiketti, Firebox, FastWayTicket ja Rytmikorjaamo Lisätietoja, kilpailuja ja muuta mukavaa: www.fmf.fi.

Tapahtumapaikkana on Seinäjoen keskustan pohjoispuolella sijaitseva Rytmikorjaamo, joka sijaitsee osoitteessa Vaasantie 11. Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta alueella on erillinen anniskelualue (K-18), josta näkyvyys lavalle on hyvä.

Lue koko julkaisu…

Colosseum: "Chapter 1: Delirium" 14.11.2007.

 • Julkaistiin perjantaina 02.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1178 kertaa
 • Bändit:

Yearning-pomo Juhani Palomäen uusi funeral doom -orkesteri Colosseum (www.colosseum.liitin.net) julkaisee debyyttialbuminsa "Chapter 1: Delirium" 14.11.2007 Firebox Recordsin toimesta. Kuuden Yearning-albumin jälkeen Palomäki päätti perustaa yhtyeen palvelemaan raskaampia ja synkempiä musiikillisia ambitioitaan. Vuonna 2006 kasattu orkesteri ei nuoresta iästään huolimatta kärsi minkäänlaisista kasvukivuista, sillä vuosien saatossa muissa yhteyksissä taottu kokemus suorastaan huokuu bändin debyyttialbumilla.

Kolossaalisiin mittoihin kohoava teos on kuuden kappaleen ja hieman päälle tunnin kestollaan jotain mitä yhdenkään synkän ja raskaan metallin ystävän ei kannata ohittaa tänä armon vuonna 2007.

Lue koko julkaisu…

Colosseum debytoi marraskuussa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 09.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1011 kertaa
 • Bändit:

Suomalainen funeral doom -metallia muriseva Colosseum (www.colosseum.liitin.net) uutisoi saaneensa esikoisalbuminsa valmiiksi. Yhtye julkaisee kiekon Firebox Recordsin kautta täällä Suomessa 14. marraskuuta ja muissa maissa viisi päivää myöhemmin. Kiekolla kuullaan kuusi kappaletta, mitkä ovat musiikillisesti dark ambientin ja klassisen musiikin tyylejä yhdessä metallimusiikin kanssa sulattelevia veisuja. Kiekon orkestraaliset osuudet, samoin kuin rumpukuviotkin, äänitettiin HWP Studio / Haven Studion tiloissa. Kiekon kitara- ja lauluosuudet taltioitiin klaukkalalaisen D-Studion suunnalla. "Chapter I: Delirium" -nimisen esikoisalbumin kansikuvaa voi katsoa täällä.

Lue koko julkaisu…

Colosseum: debyyttialbumin kappaleet.

 • Julkaistiin keskiviikkona 23.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 975 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen funeral doom -yhtye Colosseum (www.colosseum.liitin.net), jonka kokoonpanoon kuuluu Yearning-ryhmän laulaja, kitaristi ja syntikansoittaja Juhani, basisti Janne Rämö, kitaristi ja tuotantopuolesta vastaava Olli Haaranen sekä rumpali Sameli Köykkä, on saanut valmiiksi esikoisalbuminsa kappalelistan. Julkaisu, mikä ilmestyy marraskuussa Firebox Recordsin kautta, sisältää yhteensä kuusi kappaletta. Osa biisien demoversioista löytyy myös yhtyeen nettisivuilta, josta ne voi käydä kuuntelemassa.

Metallimusiikki.net uutisoi helmikuussa, että Colosseum solmi levytyssopimuksen FR:n kanssa muutamia kuukausia sitten.

Lue koko julkaisu…

Colosseum Firebox Recordsille.

 • Julkaistiin lauantaina 24.02.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1325 kertaa
 • Bändit:

Colosseum-bändin kolmen jäsenet siluettikuvat harmaata taustaa vasten. Kuvan laidat on varjostettu mustalla värillä, muistuttamaan ikään kuin kohokuviota.Kotimainen funeral doom -bändi Colosseum (www.colosseum.liitin.net), jonka kokoonpanoon kuuluu Yearning-bändin jäsen Juhani, on solminut levytyssopimuksen Firebox Recordsin kanssa. Bändi aikoo siirtyä huhtikuussa studioon äänittämään debyyttialbumiaan, joka on tarkoitus julkaista vielä tämän vuoden puolella.

Bändin nettisivuilta voi käydä lataamassa mp3-formaattiin tallennetut demokappaleet "Saturnine Vastness", "The Gate Of Adar" ja "Aesthetics Of The Grotesque".

Lue koko julkaisu…