Metallimusiikki.net

soulhavoc

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen soulhavoc liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin soulhavoc. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin soulhavoc liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dark River Festival.

Mustavalkoinen bändikuva Kaihoron kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä. He istuvat siten, että kaksi miestä eturivissä ja loput kolme heidän takanaan. Oikeassa laidassa näkyvällä hepulla tatuointeja käsivarressaan.Kuvassa Kaihoro

Dark River Festival neljättä kertaa Kotkassa, Laajakosken Honkalassa. Tänä vuonna festari kasvattaa mittasuhteitaan siirtymällä Honkalan hiihtostadionin puolelle ja niinikään myös bänditarjonta, lava sekä anniskelualue ovat suuremmat. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen. Paikalla esiintyy mm. Soulhavoc, Manitou ja hiljattain uuden albumin julkaissut karhulalainen Kaihoro.

Bändit, aikataulut ja muu info löytyy tapahtuman kotisivuilta: www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…