Metallimusiikki.net

kaihoro

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kaihoro liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kaihoro. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kaihoro liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dark River Festival.

Mustavalkoinen bändikuva Kaihoron kokoonpanosta, johon kuuluu viisi miestä. He istuvat siten, että kaksi miestä eturivissä ja loput kolme heidän takanaan. Oikeassa laidassa näkyvällä hepulla tatuointeja käsivarressaan.Kuvassa Kaihoro

Dark River Festival neljättä kertaa Kotkassa, Laajakosken Honkalassa. Tänä vuonna festari kasvattaa mittasuhteitaan siirtymällä Honkalan hiihtostadionin puolelle ja niinikään myös bänditarjonta, lava sekä anniskelualue ovat suuremmat. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen. Paikalla esiintyy mm. Soulhavoc, Manitou ja hiljattain uuden albumin julkaissut karhulalainen Kaihoro.

Bändit, aikataulut ja muu info löytyy tapahtuman kotisivuilta: www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…

Kaihoro: Call Of The Statue.

  • Julkaistiin perjantaina 15.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1117 kertaa
  • Bändit:

Kaihoron jäsenet, eli viisi miestä, seisovat punakeltaista lähes psykedeelistä taustaa vasten. Miehillä yllään arkivaatteet: farkkuja, neuleita, t-paitaa...Kotoisin Karhulasta

Uunituore "Call Of The Statue" on suomalaisen Kaihoro-bändin uusi musiikkivideo, joka on rokkaava ja mustavalkoinen videoklippi. Tämä tekele kuullaan yhtyeen uudella "Boulder"-albumilla, joka julkaistiin maaliskuun 14. päivä Sorbus Productionsin kautta. Kiekko on jatkoa yhtyeen vuonna 2004 julkaisemalle "Mainheadskull"-rykäisylle. Uusi albumi äänitettiin viime vuoden helmikuussa kouvolalaisen Manu Audio Studion tiloissa.

Kaihoron kokoonpanoon kuuluu Total Devastationin, Manitoun ja Omnium Gatherumin miehiä.

Uusikin albumi julkaistiin SP:n syövereistä, joka on bändin oma levy-yhtiö. Uusi albumi poikkeaa edeltäjästään jo siinä, että sen työstämiseen on käytetty aikaa useita päiviä. Levyä ei kuitenkaan bändin mukaan tehty kiireessä.

Lue koko julkaisu…

Kaihoro: "Boulder".

  • Julkaistiin keskiviikkona 31.01.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1048 kertaa
  • Bändit:

Kaihoro-bändin jäsenet seisovat soittokamojen äärellä.Kotimainen Kaihoro, jonka kokoonpanoon kuuluu Total Devastation-, Omnium Gatherum- ja Manitou-yhtyeiden jäseniä, aikoo julkaista toisen täyspitkän albuminsa maaliskuussa. Albumin nimi on "Boulder" ja se julkaistaan Playground Musicin kautta. Kiekko on jatkoa Kaihoron v. 2004 julkaisemalle "Mainheadskull"-albumille. "Boulder" äänitettiin viime vuoden helmikuussa Manu Audio Studiossa, joka sijaitsee keskellä Kouvolaa. Albumi miksattiin viime syksyn aikana. Bändi julkaisi netissä kappaleen "I Got the Beast in My Blood", jonka voi ladata suoraan tästä.

Lue koko julkaisu…