Metallimusiikki.net

unkind

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen unkind liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin unkind. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin unkind liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Unkind: "Pelon Juuret"

  • Julkaistiin perjantaina 24.05.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1278 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen piirros, jonka oikeassa reunassa surullinen ihmishahmo seisomassa. Vasemmassa alakulmassa Unkind-logo valkoisella.Julkaistaan 8.7.2013

Rokkaavaa hardcorea ja punkkia soittava Unkind julkaisee 8. heinäkuuta "Pelon Juuret" -albuminsa Relapse Recordsin kautta. Sen voi tilata ennakkoon esimerkiksi iTunesista. Kiekko ilmestyy Saksassa ja niin sanotuissa Benelux-maissa 5.7., sekä Pohjois-Amerikan markkinoilla 9. heinäkuuta. Albumi nauhoitettiin Noisecamp-studioilla Turussa tuottaja Kari Niemisen kanssa. Äänittäminen tapahtui edellisvuoden loppuvaiheilla. Mediatiedotteessa "Pelon Juuret" -albumin kerrotaan jatkavan sitä suuntaa, jota Unkindin väki osoitti edellisellä levyllään. Bändiltä on aikaisemmin ilmestynyt viisi kokopitkää albumia ja kourallinen yksinomaan vinyylilevyiksi painettuja julkaisuja. Yhtye nähdään kesällä esiintymässä eri puolilla Suomea.

Lue koko julkaisu…

Unkind & Ghost Brigade Nosturissa 30.9.2011

  • Julkaistiin tiistaina 04.10.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2152 kertaa
  • Bändit: ,

Täytyy tunnustaa heti kärkeen, että Unkind oli minulle entuudestaan ihan tuntematon bändi. Olin kuunnellut netistä heidän uutta levyään ja odotuksena oli vanhan liiton HC punk -keikka. Ikävä kyllä jouduin hieman pettymään. Se energia, mikä soitannasta välittyi, ei näkynyt tyyppien esiintymisessä. Päinvastoin, tuntui, että joku olisi laittanut liimaa jätkien kengänpohjiin. He olivat lisäksi aika isoja pätkiä selkä yleisöön päin.

No, ei yleisökään, tai siis se kourallinen, joka bändiä oli saapunut tsekkaamaan, jaksanut venyä parhaimpaansa, vaikkakin lavan eteen oli parkkeerannut muutamakymmenpäinen fanilauma. Jotenkin tuntui, että jos bändi olisi laittanut lavalla hippulat vinkumaan, niin tästä olisi voinut tulla hyvä setti. Voi tietysti olla, että Unkindin pääesiintyjästä poikkeava angstimättö loi liian suuren kuilun bändin ja yleisön välille. Se kun oli selkeästi tullut katsomaan illan viimeistä esiintyjää. Kaikesta huolimatta, settilistassa oli kahdeksan biisiä, joista mainittakoon Harhakuvat ja Koulutettu epäonnistumaan.

Lue koko julkaisu…