Metallimusiikki.net

moonsorrow

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen moonsorrow liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin moonsorrow. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin moonsorrow liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sauna Open Air Tampereella 9.–11.6.2011!

Vuonna 2004 ensimmäisen kerran järjestetty Sauna-festivaali on lunastanut paikkansa yhtenä Suomen tärkeimmistä metallifestivaaleista. Kuten tunnettua, bändikaarti on yleensä ollut 1980-luvulle painottuvaa, joka onkin vetänyt väkeä varsin mukavasti. Tänä vuonna festivaali teki kävijäennätyksensä, hienojen bändivalintojen, ja erittäin upean sään johdosta. Kokonaisuutena saatiin paikalle 26 000 kävijää — ennätyspäivänä lauantaina yksistään 11 000 kävijää. Festivaali alkaakin uhata Tuskan mahtiasemaa hyvien bändien johdosta, sekä paikkana.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow Sauna Open Airissa!

 • Julkaistiin maanantaina 11.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1758 kertaa
 • Bändit:

Maamme johtaviin viikinki-/folkmetallibändeihin kuuluva Moonsorrow kävi heittämässä hienon keikan Sauna Open Airissa, puistolavalla. Keikan jälkeen yhtyeen jäsenillä, kitaristi Mitja Harvilahdella ja laulaja–basisti Ville Sorvalilla, oli hetki aikaa rupatella toimittajan kanssa festivaalin helteisellä bäkkärialueella. Tämän jutun lisäksi Metallimusiikki.netissä on julkaistu Ozzy Osbournen Sauna-esiintymisestä kertovaa tekstiä, sekä Judas Priestin soitannasta samanlainen kuvitettu juttu.

Lue koko julkaisu…

Folk metal -yhtyeet ottivat Myötätuulirockin haltuun.

Aurinkoinen ja lämmin sää siivittivät 15. kertaa järjestettävän Myötätuulirockin upeasti käyntiin. Alkuviikon sateista ei ollut tietoakaan, kun Moonsorrow-yhtyeen folk metal -sävelet käynnistivät Myötätuulirockin juhlavuoden.

Poutaisesta säästä pääsivät vielä nauttimaan mahtavat folk metal -musiikin lähettiläät Korpiklaani sekä virolainen Metsatöll. Kanadalaisella Protest The Herolla ei turhaan ole maine kovana livebändinä. Sateesta huolimatta bändi suorastaan sulatti sydämet, ja energinen lavashow sai yleisön janoamaan lisää.

Lue koko julkaisu…

Dark River Festival 12.–13.8.2011.

Perinteinen Dark River Festival järjestetään tänä vuonna 12.–13.8.2011. Tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Kotkan Laajakoski, ja Honkalan ampumahiihtostadion. Metelimusiikin ystäville on siis jälleen luvassa supersize-annos tukevaa rytöä ja rätkettä! Dark River Festivalin tunnusmerkkejä ovat läpi vuosien olleet hyvä ja rento meininki, sekä laadukas ja alati kasvava bänditarjonta. Kutsummekin teidät, rakkaat ystävämme, tekemään kanssamme kymiläistä rock-historiaa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.kymidarkriver.com.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow: "Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa".

 • Julkaistiin torstaina 27.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1741 kertaa
 • Bändit:

Moonsorrowin logo sinistä pilvitaivasta vasten. Horisontissa seisoo viisi ihmistä. Alaosassa näkyy elotonta, autiota niittyä ja sen päällä valkoisella lukee "Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa".Julkaistaan 23.2.2011

Suomalainen pakanametallibändi Moonsorrow (www.moonsorrow.com) tuo Suomeen 23. helmikuuta uuden studioalbuminsa. Odotettu uutukainen ilmestyy eri puolilla Eurooppaa hieman eri päivinä, mutta ennen kotimaista fanikuntaa vain britit saavat levyn, nimeltään "Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa", käsiinsä. Spinefarm Recordsin kautta julkaistavaa levyä juhlistetaan 1. huhtikuuta Helsingin Nosturissa järjestettävässä tapahtumassa. Pitkäsoitto koostuu seitsemästä suomenkielisestä biisistä. Niistä kertyy soittoaikaa noin tunnin verran. Kiekko on ennakkotilattavissa Fanzonesta ja Levykauppa Äxästä. Albumin tunnelmista ennakkoon Inferno-lehden blogissa julkaistussa ja myöhemmin myös printtiversiossa ilmestyvässä arvostelussa, jossa albumia kuvaillaan mahtipontiseksi, eeppiseksi ja "jumalattoman uskottavasti pauhaavaksi".

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow soittaa vuoden ainoan keikkansa Suomessa lauantaina.

 • Julkaistiin perjantaina 26.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1526 kertaa
 • Bändit: ,

Voimakaskontrastinen valokuva Moonsorrowin kokoonpanooon kuuluvista viidestä miehestä, joista jokaisella mustaa vaatetta ja valtaosalla päässä pitkät heviletit. Kuvan värimaailma on harmaasävyinen. Miehet seisovat rivissä rikkoutunutta lautaseinää vasten.Kuva: Terhi Ylimäinen

Tulevana lauantaina 27.3. Helsingin Virgin Oilissa on luvassa harvinaista herkkua, kun Jenkki-kiertueelle valmistautuva Moonsorrow soittaa vuoden 2010 ainoan keikkansa Suomessa. Illan toinen akti, etenkin Keski-Euroopassa mainetta niittävä Korpiklaani, ei sekään liian yleinen vieras kotimaan keikkasaleissa ole. Liput yhteiskeikalle maksavat 14 euroa ja niitä myy ennakkoon Tiketti.

Lauantain keikan jälkeen kuukauden pituiselle Amerikan-kiertueelle suuntaava Moonsorrow on kaikessa hiljaisuudessa aloittanut valmistautumisen uuden levynsä nauhoituksiin, jota on lupa näillä näkymin odottaa julkaistavaksi keväällä 2011. Samaan ajankohtaan tulee osumaan myös bändin seuraavat esiintymiset Suomessa. Lisätietoja bändistä löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.moonsorrow.com.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrowin kitara löytyi.

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2064 kertaa
 • Bändit:

Terhi Ylimäisen vuonna 2008 ottamassa kuvassa Moonsorrowin miehistö seisoo rivissä puuseinää vasten. Seinä on osittain hyvin rikkinäinen ja siitä puuttuu lautojakin. Miehistöä kuvassa viisi kapapletta. Osalla heistä pitkät hiukset. Kaikilla mustat vaatteeKuva: Terhi Ylimäinen

Helsinkiläisen Moonsorrow (www.moonsorrow.com) -yhtyeen kitaristi Janne Perttilän varastettu kitara löytyi viime viikolla Montrealista. Keikkakitaristin soittopeli pöllittiin yhtyeen oltua esiintymässä Kanadassa 29. huhtikuuta. Moonsorrowin keikkabussista varastettua kitaraa yhtye luonnehtii hyvin erikoiseksi ESP-kitaraksi, jolla on arvoa ainakin 3000 euroa. Se löydettiin joitakin päiviä sitten montrealilaisesta panttilainaamosta erinomaisessa kunnossa. Myös kitaran kantolaukku löytyi. Moonsorrow on nyt ryhtynyt toimiin hankkiakseen kitaran takaisin Suomeen. Bändi kiittää sitä panttilainaamon työntekijää, joka tunnisti varastetun instrumentin ja ilmoitti asiasta suomalaisille.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrowin kitara pöllitty.

 • Julkaistiin lauantaina 02.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1693 kertaa
 • Bändit:

Pakanametallia mättävä Moonsorrow (www.moonsorrow.com) on joutunut rikoksen uhriksi. Bändin oltua keikalla Kanadan Montrealissa keskiviikkona 29. huhtikuuta, illanvieton aikana joku onnistui murtautumaan metallimiesten keikkabussiin ja varastamaan soittovehkeiden seasta ESP-kitaran. Kermanvalkoinen sähkökitara on yhtyeen mukaan hyvin helposti tunnistettavissa, sillä sen kaulassa on erityisiä kuviointeja ja kitara on jokseenkin harvinainen väritykseltäänkin. Kitaran selkäpuolta ei ole maalattu. Kitara on koteloitu suorakulmion muotoiseen lentolaukkuun. Soittimen sarjanumero on T0842201. Moonsorrow ilmoittaa antavansa 400 euron löytöpalkkion kitaran takaisin saamiseen johtavasta vihjeestä. Vihjeitä voi jättää bändille Moonsorrowin nettisivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Myös tekstiviestit ja puhelut ovat mahdolisia. Matkapuhelimen numeron yhtye ilmoitta kotisivuillaan.

Lue koko julkaisu…

SpineFeast at Sea tammikuussa 2009.

Spinefarm Records järjestää tammikuussa 2009 sisätilafestivaalin metallimusiikin ystäville. SpineFeast-festivaali koetaan Tallinkin uudessa risteilyalus Baltic Princessissä. Kaksipäiväistä metalliristeilyä vietetään torstaina 29. ja perjantaina 30. tammikuuta. Paikalle on värvätty esiintymään alustavasti Swallow The Sun, Moonsorrow, Rotten Sound, Entwine, Kalmah, Deathlike Silence, Kiuas ja April. 20 tunnin pituisen risteilyn pääsylippuja myydään Matka-Vekan kautta. Pääsyliput ovat alkaen 74 euroa henkilö. Hintaan sisältyy bändiohjelman lisäksi illallinen ruokajuomineen ja aamiainen. Laiva lähtee Helsingin satamasta torstaina 29.1. kello 18:30 ja palaa lähtöpisteeseen seuraavana päivänä kello 16:30. Reissun ikäraja on 18 vuotta. Matka-Vekan kautta on mahdollista ostaa kuljetus linja-autolla SpineFeastin tarjoamaan seikkailuun.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow menee Norjaan.

 • Julkaistiin maanantaina 05.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1324 kertaa
 • Bändit:

Moonsorrowin miehistö siten, että kolme miestä seisoo taustalla kahden pitkähiuksisen hepun istuessa lattialla heidän edessään. Tausta on musta, lattia nuhjuinen ja tumma.Kuva: Terhi Ylimäinen

Suomalainen Moonsorrow (www.moonsorrow.com) kertoo aikovansa lähteä jakamaan hämmästystä ja kummastusta Norjan maaperällä. Yhtye on nimittäin reissaamassa Norjan Screamfest-festivaalin lavalle, jota vietetään 7. ja 8. päivä marraskuuta kolmella eri lavalla maan pääkaupungissa, Oslossa. Screamfestin konserttilavalle aiotaan näillä näkymin värvätä vielä ainakin neljä muuta metalliryhmää. Paikalle on hankittu jo Immortal, Sodom, Borknagar, Keep Of Kalessin, Grave Digger, Nightingale, Hate sekä The Zeronaut. Kyseessä on historiallinen esiintyminen, sillä Screamfest-festivaalin yhteydessä juonnetaan ensimmäistä kertaa koksaan Norwegian Metal Awards -gaala, joka on siis Norjan vastine Suomen Finnish Metal Awardsille. Lauantaina 8.11. tapahtumaa järjestävä taho aikoo palkita maansa parhaita hard rockia ja metallia soittavia muusikoita.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow ei ole natsibändi.

 • Julkaistiin tiistaina 15.04.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3048 kertaa
 • Bändit:

Moonsorrow-bändin jäsenet lähes harmaasävyisessä ryhmäpotretissa, jossa miehet mustiin pukeutuneina rivissä kuvan alaosassa. Kuvaa hallitsee ränsistynyt ja rikkinäinen lautaseinä.Kuva: Terhi Ylimäinen

Viime aikoina untermenschenien harjoittaman mustamaalauskampanjan kohteeksi joutunut Moonsorrow (www.moonsorrow.com) haluaa puhdistaa nimensä natsiaatteeseen liittyvistä syytöksistä. Yhtyettä on syytetty natsipitoisen sanoman levittämisestä, mutta tämä on bändin mukaan aivan ehdottomasti typerä väite. Moonsorrow ei ole millään tavalla kytköksissä tai kiinnostunut natsiliikkeestä. Bändin jäsenet eivät ole poliittisesti latautuneita, eikä heillä ole myöskään kontakteja poliittisiin puolueisiin tai organisaatioihin Suomessa tai muualla maailmassa. Bändin keulahahmo Ville Sorvalin, joka hoitaa yhtyeessä laulajan, kosketinsoittajan ja kitaristin sekä sanoittajan virkaa, antamassa kommentissa kerrotaan bändin saaneen osakseen tarpeetonta myllytystä edellä mainitun ennakkoluulon takia. Moonsorrowin remmiä on pyydetty olemaan esiintymättä 17. päivä kuluvaa kuukautta Saksan Berliinissä, sillä saksalaiset eivät halua natseja maahansa.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow: "Tulimyrsky"-EP:n kappaleet.

 • Julkaistiin keskiviikkona 06.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2154 kertaa
 • Bändit:

Moonsorrowin miehistö möyrii mullassa ilman vaatteita ja pitkät hiukset sekaisin. Taustalla näkyy maalaamaton punatiiliseinä. Kuvassa viisi miestä.Kuva: Tanja Ahtila

"Tulimyrsky" on uuden folk-/pakanametallia soittavan Moonsorrow (www.moonsorrow.com) -yhtyeen uuden EP-lätyn nimi. Kiekko tullaan julkaisemaan 26. maaliskuuta Spinefarm Recordsin kautta. Julkaisun soittolistalta löytyvä nimikkobiisi ja kiekon avausraita, "Tulimyrsky", on ainoa täysin uusi biisi. Levyllä kuullaan lisäksi cover-versio Metallican kappaleesta "For Whom The Bell Tolls" sekä Mercilessin värssystä "Back To North".

Yhtyeen uusin albumi on "Viides Luku — Hävitetty". Se julkaistiin täällä Euroopassa viime vuoden tammikuussa. Ilmestymisensä jälkeen levy liihotteli Saksan albumilistalla sijalle n:o 72. Kiekkonsa miehistö äänitti touko-elokuussa 2007 Tico Ticon ja The Stable -studioiden tiloissa. Albumin miksasi Henri Sorvali yhdessä Ahti Kortelaisen kanssa. Äänitteen masteroi Mika Jussila.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow: "Tulimyrsky"-EP.

 • Julkaistiin tiistaina 15.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1395 kertaa
 • Bändit:

Viiden miehen siluetit sinistä taivasta vasten, jossa vasemmassa laidassa seisovien miesten välissä hohtaa valkoista auringonvaloa. Miehet seisovat rivissä. Heistä osalla pitkät hiukset.Kuva: Tanja Ahtila

Suomalainen pakanametallia mättävä Moonsorrow (www.moonsorrow.com) tiedottaa astuneensa eilen studioon äänittämään uutta EP-kiekkoaan, joka tullaan julkaisemaan nimellä "Tulimyrsky" 26. maaliskuuta Spinefarm Recordsin kautta. Tarkempia tietoja tästä julkaisusta bändi kertoo paljastavansa myöhemmin.

Yhtyeen uusin albumi on "Viides Luku — Hävitetty". Se julkaistiin Euroopassa viime vuoden tammikuussa. Kiekko on 56 minuuttia musiikki-ilakointia sisältävä lätty, mutta erikoinen siinä mielessä, että kiekolla on vain kaksi eeppisiin mittasuhteisiin paisunutta kappaletta. Levy kipusi julkaisun jälkeen Saksassa albumilistalla sijalle n:o 72. Moonsorrow äänitti levyn touko-elokuussa 2006 Tico Ticon ja The Stable -studion tiloissa. Levyn miksasi bändin keulahahmo Henri Sorvali yhdessä Ahti Kortelaisen kanssa. Kiekon masteroi Mika Jussila.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow julkaisee mini-CD:n.

 • Julkaistiin sunnuntaina 04.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1201 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ja hyvin tummasävyinen valokuva Moonsorrowin miehistä, jotka seisovat mustiin vaatteisiin pukeutuneina metsän siimeksessä varjojen värittäessä maata ja taustaa.Kuva: Tanja Ahtila

Suomalainen pakanametallia mättävä Moonsorrow (www.moonsorrow.com) aikoo astua studioon tammikuussa 2008, jossa se ryhtyy äänittämään "Tulimyrsky"-nimistä minialbumia. Kiekko on alustavasti kaavailtu julkaistavaksi 26. maaliskuuta Spinefarm Recordsin toimesta. Kiekosta aiotaan antaa tarkempia tietoja lähitulevaisuudessa.

Yhtyeen tuorein albumi on "Viides Luku — Hävitetty". Se tarjoaa 56 minuuttia musiikkimateriaalia, mutta vain kaksi biisiä. Se julkaistiin täällä Euroopassa kuluvan vuoden tammikuun toisella viikolla. Kiekko kipusi Saksan virallisella albumilistalla sijalle n:o 72. Kiekko äänitettiin touko-elokuussa 2006 Tico Ticon ja The Stable -studioissa. Levyn miksaajina toimi yhtyeen keulahahmo Henri Sorvalin lisäksi itse Ahti Kortelainen. Levyn masteroi Mika Jussila.

Lue koko julkaisu…

Metal Elite -risteily: Moonsorrow.

 • Julkaistiin tiistaina 04.09.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1952 kertaa
 • Bändit:

Viisi pitkähiuksista Moonsorrow-yhtyeen miestä pöyhii tiiliseinäisessä huoneessa maan tomussa irvistellen. Miehillä ei ole paitoja yllään.Kuva: Tanja Ahtila

Kotimainen metalliryhmä Moonsorrow (www.moonsorrow.com) saapuu esiintymään Metal Elite -risteilylle, joka on parin päivän pituinen laivareissu täällä Suomen suunnalla. Seikkailu starttaa 2. lokakuuta M/S Galaxy -nimisessä matkustajalaivassa, joka on parin sadan metrin pituinen merihirviö. Sen sisuksiin mahtuu 2500 metallimusiikin ystävää. Metal Eliten esiintyjäkaartiin kuuluu folk/pagan metallia mättävän Moonsorrowin lisäksi myös mm. Ari Koivunen, Entwine ja Norther. Risteilyn toteuttavat Tallink Silja, Suomen Matkatoimisto ja Ohjelmatoimisto Trionfo. Liput alkaen 79 € / henkilö B4 hytissä (sis. laivamatkan, buffetillallisen ja ruokajuomat).

Lue koko julkaisu…

Waldrock Festival: Moonsorrow, M.A.N.

 • Julkaistiin torstaina 03.05.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1228 kertaa
 • Bändit: ,

Kotimainen Moonsorrow ja ruotsalainen M.A.N, joka syntyi edesmenneen Transport League -ryhmän tuhkista, vahvistettiin saapuviksi Alankomaissa järjestettävään Waldrock-festivaaliin. Tapahtumaa vietetään Burgumissa heinäkuun 7. päivä. Waldrockissa nähdään myös mm. Vader, Celtic Frost ja Within Temptation. Tarkempia tietoja festarista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.waldrock.nl.

Edellisen kerran festarin kokoonpanoa huhtikuun 14. päivä, jolloin esiintyjälistaa täydennettiin värväämällä paikalle mm. Meshuggah ja Gorerotted.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow ja Deathchain Jalometallin Winterfest-tapahtumaan.

 • Julkaistiin sunnuntaina 14.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1412 kertaa
 • Bändit: ,

Moonsorrow ja Deathchain on vahvistettu saapuvaksi Oulun Club Teatriassa järjestettävään Jalometalli Winterfest (www.jalometalli.net) -tapahtumaan. Festari järjestetään helmikuun 24. päivä. Paikalla on em. bändien lisäksi mm. Wrathage ja Impish.

Jalometalliin ei ole ikärajaa, mutta anniskelualueille vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä. Tapahtumapaikka, Club Teatria, sijaitsee aivan Oulun keskustassa.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow With Full Force -festareille.

 • Julkaistiin perjantaina 12.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1179 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen pakanametallia soittava Moonsorrow on vahvistettu saapuvaksi Saksassa järjestettävään With Full Force (www.withfullforce.de) -musiikkitapahtumaan, joka järjestetään Löbnitz-nimisellä paikkakunnalla 29.6.–1.7. Festareille on saatu hankittua Moonsorrowin lisäksi mm. Children Of Bodom, 1349, Cannibal Corpse ja Satyricon. Tapahtumaan tullee vielä lisää bändejä.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow saapuu Summer Breeze Festival -tapahtumassa.

 • Julkaistiin maanantaina 04.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1264 kertaa
 • Bändit:

Eeppisen pakanametallin mestari Moonsorrow (www.moonsorrow.com) on vahvistettu saapuvaksi ensi vuoden elokuussa järjestettävään saksalaiseen Summer Breezer Festival -musiikkitapahtumaan. Kyseinen festari järjestetään Saksan Dinkelsbühl-nimisellä paikkakunnalla elokuun 16.–18. päivä. Paikalla on näillä näkymin myös Amon Amarth, In Extremo, The Black Dahlia Murder ja Die Apokalyptischen Reiter.

Lue koko julkaisu…

Amon Amarth, Moonsorrow ja Insomnium esiintyvät Finnish Metal Expo -tapahtumassa.

Suomalaisen metallimusiikin esittelyyn keskittynyt Finnish Metal Expo (www.fme.fi) järjestettiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2005. Ensi vuoden puolella järjestettävä FME on järjestyksessä kolmas — FME 2007 -tapahtuman juhlapäivät ovat 16. ja 17. päivä helmikuuta. Tapahtuma järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla, messuale ulottuu Puristamon ja Valssaamon puolelle, joista jälkimmäinen on omistettu pelkästään "klinikoille". Toinen klinikkalava sijaitsee Merikaapelihallin J-aulassa.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrw: "V: Hävitetty" -albumin kansikuva netissä.

 • Julkaistiin torstaina 02.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1408 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen eeppistä pakanametallia soittava Moonsorrow (www.moonsorrow.com) on julkaissut nettisivuillaan bändin uuden albumin kansikuvan. Albumin nimi on "V: Hävitetty" ja sen kansitaiteesta vastaa Travis Smith. Levy on tarkoitus julkaista näillä näkymin Spikefarm Recordsn kautta ensi vuoden tammikuun 10. päivä. Uuden albumin julkaisun ohessa uusitaan bändin nettisivut, jotka laitetaan kaiken kansan katseltavaksi ensi vuoden tammikuussa.

Lue koko julkaisu…

Enslaved, Heaven Shall Burn ja Moonsorrow varmistettu Wackeniin.

Enslaved, Heaven Shall Burn, Moonsorrow ja Volbeat sekä Sonic Syndicate on vahvistettu saapuvaksi saksalaiseen Wacken Open Air (www.wacken.com) -festivaaliin, joka on tarkoitus järjestää Wackenin kaupungissa ensi vuoden elokuun 2.–4. päivä.

Lue koko julkaisu…

Moonsorrow: Jumalten kaupunki.

 • Julkaistiin maanantaina 25.09.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1404 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen Moonsorrow (www.moonsorrow.com) julkaisi "Kivenkantaja"-albuminsa vuonna 2003. Albumin sisältämästä kappaleesta "Jumalten kaupunki" on tehty musiikkivideo…

Lue koko julkaisu…

Hollannin "Arnhem Metal Meeting" — paikalla mm. Moonsorrow ja Ancient Rites.

Joulukuun 9. päivä on tarkoitus järjestää Hollannin Musis Sacrum -tilassa Arnhemissa "Arnhem Metal Meeting" -tapahtuma. Bändejä on saatu kerättyä tapahtumaan useita, paikalla tullaan näkemään myös suomalaista metalliväkeä.

Lue koko julkaisu…