Metallimusiikki.net

Moonsorrow: "Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa".

 • Julkaistiin torstaina 27.01.2011.
 • Luettu 1555 kertaa
 • Bändit:

Moonsorrowin logo sinistä pilvitaivasta vasten. Horisontissa seisoo viisi ihmistä. Alaosassa näkyy elotonta, autiota niittyä ja sen päällä valkoisella lukee "Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa".Julkaistaan 23.2.2011

Suomalainen pakanametallibändi Moonsorrow tuo Suomeen 23. helmikuuta uuden studioalbuminsa. Odotettu uutukainen ilmestyy eri puolilla Eurooppaa hieman eri päivinä, mutta ennen kotimaista fanikuntaa vain britit saavat levyn, nimeltään “Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa”, käsiinsä. Spinefarm Recordsin kautta julkaistavaa levyä juhlistetaan 1. huhtikuuta Helsingin Nosturissa järjestettävässä tapahtumassa. Pitkäsoitto koostuu seitsemästä suomenkielisestä biisistä. Niistä kertyy soittoaikaa noin tunnin verran. Kiekko on ennakkotilattavissa Fanzonesta ja Levykauppa Äxästä. Albumin tunnelmista ennakkoon Inferno-lehden blogissa julkaistussa ja myöhemmin myös printtiversiossa ilmestyvässä arvostelussa, jossa albumia kuvaillaan mahtipontiseksi, eeppiseksi ja “jumalattoman uskottavasti pauhaavaksi”.

“Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa” sisältää metallimusiikin genrerajojen ulkopuolelta vaikutteita folkista, klassisesta rockista ja levyllä suositaan suomeksi laulamista.

“Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa” -albumin kappaleet:

 1. Tähdetön (Starless)
 2. Hävitetty (Ravaged)
 3. Muinaiset (The Ancient Ones)
 4. Nälkä, väsymys ja epätoivo (Hunger, Weariness & Despair)
 5. Huuto (The Scream)
 6. Kuolleille (To The Dead)
 7. Kuolleiden Maa (The Land Of The Dead)

Helsinkiläisyhtye on lähdössä maaliskuussa kiertämään Eurooppaa. Pääasiassa Saksanmaalle suuntautuva reissu päättyy maaliskuun lopulla. Sen jälkeen 1.4. yhtye nähdään Helsingin Nosturissa kello 19 maissa.

Moonsorrow on:

 • Ville Sorvali (laulu ja basso)
 • Henri Sorvali (kitarat ja kosketinsoittimet)
 • Mitja Harvilahti (kitarat)
 • Janne Perttilä (kitarat live-esiintymisissä)
 • Markus Eurén (kosketinsoittimet)
 • Marko Tarvonen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.