Metallimusiikki.net

SpineFeast at Sea tammikuussa 2009.

Spinefarm Records järjestää tammikuussa 2009 sisätilafestivaalin metallimusiikin ystäville. SpineFeast-festivaali koetaan Tallinkin uudessa risteilyalus Baltic Princessissä. Kaksipäiväistä metalliristeilyä vietetään torstaina 29. ja perjantaina 30. tammikuuta. Paikalle on värvätty esiintymään alustavasti Swallow The Sun, Moonsorrow, Rotten Sound, Entwine, Kalmah, Deathlike Silence, Kiuas ja April. 20 tunnin pituisen risteilyn pääsylippuja myydään Matka-Vekan kautta. Pääsyliput ovat alkaen 74 euroa henkilö. Hintaan sisältyy bändiohjelman lisäksi illallinen ruokajuomineen ja aamiainen. Laiva lähtee Helsingin satamasta torstaina 29.1. kello 18:30 ja palaa lähtöpisteeseen seuraavana päivänä kello 16:30. Reissun ikäraja on 18 vuotta. Matka-Vekan kautta on mahdollista ostaa kuljetus linja-autolla SpineFeastin tarjoamaan seikkailuun.

SpineFeast at Sean käyttöön valjastettu pursi on vuonna 2008 valmistunut Tallink Baltic Princess, jossa on tilaa 2800 matkustajalle. Hyttejä laivassa on 927 kappaletta ja vuodepaikkoja 2484 kappaletta. Laiva on reilut 200 metriä pitkä ja 29 metriä leveä. Laiva irtautuu Helsingin Länsiterminaalista, jonne se myös palaa risteilyn päättyessä. Lähtöselvitys alkaa 90 minuuttia ennen lähtöä ja päättyy 20 min ennen lähtöä.

Harmaasävyinen valokuva Swallow The Sun -yhtyeen miehistöstä. Valokvuassa kuusi vakavanoloista hevimiestä, joista valtaosa pukeutunut mustiin vaatteisiin, paitsi keskimmäinen jamppa, jolla valkoinen paita yllään ja farkut jalassa.
Kuvassa Swallow The Sun. Kuva: Morgana — Iberian Black Arts

Esiintyjät 29.1.2009:

  • Swallow The Sun
  • Moonsorrow
  • Rotten Sound
  • Entwine
  • Kalmah
  • Deathlike Silence

Esiintyjät 30.1.2009:

  • Kiuas
  • April

Matka-Vekan kautta tilattavat risteilyliput voi tilata yrityksen nettisivuilta tai puhelimitse palvelunumerost 020 120 4000. Matka-Vekka peruu jokaisesta varauksesta 10 euron varausmaksun — summa on jokaista varausta kohden, ei siis henkilöä kohden.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.