Metallimusiikki.net

ancient rites

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ancient rites liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ancient rites. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ancient rites liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ancient Rites -laulaja kertoo kansantarusta.

  • Julkaistiin maanantaina 07.01.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1103 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen tiimikuva Ancient Rites -bändin kolmikosta, joka seisoo rivissä mustaa taustaa vasten. Kahdella laitimmaisella hepulla pitkät mustat tai tummat hiukset, keskimmäisellä pitkä vaalea heviletti.Toiminut vuodesta 1988

Belgialaisenn Ancient Rites (www.ancientrites.be) -ryhmän vokalisti Gunther Theys kertoo julkaisemassaan uutisessa miehen omista mieltymyksistä historiaa kohtaan. Hän kertoo ryhmän virallisilla MySpace-sivuilla julkaisemassaan kirjoituksessa olleensa historiasta hyvin kiinnostunut jo pikkupojasta alkaen. Ennen kuin hänestä tuli muusikko, hän yritti kertoa tästä intohimosta piirtämällä ajatuksiaan visuaaliseen muotoon. Hän loi graafisia novelleja piirrosten lisäksi. Sen jälkeen kun hän vuonna 1988 löysi Ancient Ritesin, löytyi myös täydellinen tapa kanavoida näitä kiinnostuksien aiheita aktiivisella tavalla. Gunther vihjaa harrastavansa metallibändissä soittamisen lisäksi myös museoissa pyörimistä ja historiallisilla paikoilla vierailemista.

Lue koko julkaisu…

Ancient Rites perui kiertueensa Pohjois-Amerikkaan.

  • Julkaistiin torstaina 13.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1037 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen tiimikuva Ancient Rites -bändin kolmikosta, joka seisoo rivissä mustaa taustaa vasten. Kahdella laitimmaisella hepulla pitkät mustat tai tummat hiukset, keskimmäisellä pitkä vaalea heviletti.Perustettu vuonna 1988

Belgialainen Ancient Rites (www.ancientrites.be) uutisoi keulahahmo Gunther Theysin suulla, että bändin tulevan talven aikoihin kaavailema keikkaputkin Pohjois-Amerikkaan on jouduttu perumaan. Yhtye uutisoi aikaisemmin sopineensa reissusta niin Yhdysvaltoihin kuin Kanadaankin. Nyt Theys kertoo, että ryhmän jäsenet pitivät lupauksensa ja tekivät kaikkensa kiertueen onnistumisen eteen. Keikka-aikoja varmistettiin ja sanaa levitettiin. Bändi ahersi tulevan koitoksen vuoksi, mutta nyt päivänä eräänä he saivat kummallisen sähköpostiviestin. Viestin lähettänyt kiertueen alkuperäinen promoottori kertoi, että hän luovuttaisi keikkojen suunnittelemisen jollekin toiselle taholle, sellaiselle jolla on häntä enemmän kontakteja musiikkimaailman piireissä.

Lue koko julkaisu…

Catamenia ja Ancient Rites Pohjois-Amerikkaan.

Mustavalkoinen bändikuva Catamenian kokoonpanosta, johon kuuluu kuusi miestä. He ovat rannikolla, taaempana kuusimetsää. Miehet pukeutuneet mustiin vaatteisiin.Kuvassa Catamenia

Kotimainen black metal -bändi Catamenia (www.catamenia.net) ja belgialainen Ancient Rites lyöttäytyvät yhteen joksikin aikaa, sillä bändit lähtevät yhdessä keikkailemaan Pohjois-Amerikkaan. Kiertue käynnistyy marraskuun 23. päivä ja päättyy 2. päivä joulukuuta. Tarkempia tietoja kiertueesta tullaan julkaisemaan heti kun niitä on saatavilla.

Catamenia julkaisi hiljattain nettisivuillaan videoleikkeen "Cataventures Part III", joka on tuorein osa bändin seikkailuista sen Euroopan-kiertueen ajalta. Kaikki kolme osaa voi ladata yhtyeen nettisivujen "Video"-osiosta.

Lue koko julkaisu…

Hollannin "Arnhem Metal Meeting" — paikalla mm. Moonsorrow ja Ancient Rites.

Joulukuun 9. päivä on tarkoitus järjestää Hollannin Musis Sacrum -tilassa Arnhemissa "Arnhem Metal Meeting" -tapahtuma. Bändejä on saatu kerättyä tapahtumaan useita, paikalla tullaan näkemään myös suomalaista metalliväkeä.

Lue koko julkaisu…