Metallimusiikki.net

dream evil

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dream evil liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dream evil. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dream evil liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dream Evil: "In The Night".

  • Julkaistiin torstaina 07.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1125 kertaa
  • Bändit:

Dream Evilin albumin "In The Night" etukannessa näkyy suuri viisikanta liekkimeren seassa hohtamassa kellertävää valoa tummaan ja kylmänsiniseen kortteliin. Kuvan yläosassa kellertävin kultaisin kirjaimin yhtyeen nimi ja sen yllä pienellä präntillä lukee Julkaistaan 27.1.2010

Ruotsalainen Dream Evil (www.dreamevil.se) tuo suomalaisen yleisön ulottuville uuden "In The Night" -albuminsa keskiviikkona 25. tammikuuta. Albumi ilmestyy ensimmäisenä bändin kotimaassa 20. päivä ja muutamien päivien viiveellä se leviää ympäri planeettaa Century Media Recordsin avustuksella. Tämäkin Dream Evilin lätty laitettiin läjään Ruotsissa sijaitsevassa Studio Fredmanissa studion omistavan Fredrik Nordströmin tuella. Nordström toimii tuotantohommien ohessa myös Dream Evilin kitaristina — bändissä hänet tunnetaan nimellä Ritchie Rainbow. Metallibändin uutukaisalbumin kansitaiteesta on kiittäminen Gustavo Sazesia. Hän on toteuttanut myös albumin mukana tulevan kansilehtisen ja lisäksi levystä ilmestyvän mediabook-CD:n vaihtoehtoisen kansitaiteen. Dream Evilin "In The Night" julkaistaan rajoitettuna erikoisversiona, jossa on oman kansikuvansa ohessa bonuskappaleet "Good Nightmare" ja "The Return", sekä hihamerkki.

Lue koko julkaisu…

Tuskaan lisää esiintyjiä, lipunmyynti alkaa.

Helsingin Kaisaniemessä kesäkuun 27.–29. juhlittavan Tuska-festivaalin liput tulevat myyntiin ensi maanantaina 3.3. Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa. Samalla tulevat myyntiin 26.6. pidettävän Nightwishin Kaisaniemen konsertin liput.

Uusia lisäyksiä tämän vuoden karkeloihin ovat ruotsalainen heavy metal -kopla Dream Evil, Indonesian grind-ylpeys Noxa, kotimaiset thrash’n roll -rentut Discard ja monisyisesti tunnelmoiva Ghost Brigade. Kuten Tuskan nettisivut osoitteessa www.tuska-festival.fi ovat jo jonkin aikaa kertoneet, myös amerikkalainen death metal -ryhmä Job For A Cowboy esiintyy Tuskassa. Lisää artisteja ja yhtyeiden tarkat esiintymispäivät julkistetaan huhtikuun aikana.

Lue koko julkaisu…

Dream Evil: Fire! Battle! In Metal!

  • Julkaistiin perjantaina 21.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 978 kertaa
  • Bändit:

Mustaa taustaa vasten näkyvä Dream Evil -bändin logo valkoisella tekstillä kirjoitettuna tikkukirjaimin. Kirjain 'D' on suuremmalla fontilla kuin muut kirjaimet. Sanojen välissä on punaisella viivalla ympyröitä ylösalaisin käännetty viisisakarainen tähti.Bändin uusi logo

Ruotsalainen power metal -bändi Dream Evil (www.dreamevil.se) julkaisi viime vuoden lokakuussa albuminsa "United", jonka soittolistalta tämä soitossa oleva kappale löytyy. Kyseinen albumi on orkesterin järjestyksessä neljäs. Se tarjoaa melodista metallimusiikkia varustettuna intensiivisellä vokalistin ulosannilla.

Bändi koki dramaattisen käänteen kun vuoden 2004 loppuvaiheilla yhtyeen toinen perustajajäsenistä, Gus G., päätti panostaa jatkossa vain Firewindiin ja hylkäsi täten Dream Evilin. Gus korvattiin Mark Blackilla, joka oli jo aiemmin paikannut Gusia muutamaan otteeseen live-esiintymisten osalta. Gusin poistumisen jälkeen yhtye koki vielä vuonna 2005 huomattavia muutoksia kokoonpanossaan. "United"-albumi on ensimmäinen yhtyeen uudella miehityksellä äänitetty tekele.

Lue koko julkaisu…