Metallimusiikki.net

God Among Insects hajosi.

Neljä God Among Insects -bändin miesjäsentä seisoo punaista tiiliseinää vasten sisätiloissa. Miehillä kasvot ja raajat kuin zombieilla; ruhjoutuneita, kalpeita ja haavoilla.GAI hajoaa keväällä

Ruotsalainen God Among Insects , jonka joukkoihin kuuluu Dark Funeralin laulaja Emperor Magus Caligula sekä The Project Haten remmistä tuttu Lord K. (Kenth Philipson), uutisoi nyt tämän rytmiryhmän lorun loppuneen. Bändi toteaa, ettei hajoamispäätös lie faneille kovinkaan suuri yllätys tai shokki, sillä yhtye on viettänyt hiljaiseloa jo tovin. GAI:n joukot päättivät, että vaikka nyt on pillit pantu pussiin, aikoo yhtye soittaa ensi vuonna muutamia jäähyväiskeikkoja. Ryhmä vitsailee, että tämä vuonna 2004 perustettu metallipumppu oli tarkoitus nakata hautaan jo neljä vuotta sitten, mutta käyhän se näinkin. Yhtyeen viimeiseksi keikaksi jää Ruotsissa House of Metal -festivaaleilla tehtävä konsertti. Tapahtumaa vietetään helmikuussa.

Bändi kiittää fanejaan yhtyeelle osoitetusta tuesta vuosien varrella. God Among Insect oli olemassa kauemmin kuin alunperin kaavailtiin, mutta nyt on tullut sopiva hetki laittaa projekti jäihin. Yhtye toteaa näiden vuosien olleen mahtava reissu ja että bändin jäsenet jatkavat musiikin parissa pelehtimistä omissa bändeissään vielä GAI:n jälkeenkin.

Ryhmä odottaa kovasti viimeistä keikkaansa. He ovat suunnitelleet alustavien suunnitelmien mukaan jotain “erittäin häiritsevää shittiä lavalle”. The House Of Metal 2008 -festivaalia vietetään helmikuun 15.–16. päivä Umeåssa, Ruotsissa. Paikalla esiintyy myös:

 • Freedom Call
 • Nocturnal Rites
 • Scar Symmetry
 • Easy Action
 • Ghamorean
 • Heel
 • Xbone Pirates

God Among Insects -ryhmän tuorein albumi on “Zombienomicon”. Se julkaistiin viime vuoden huhtikuussa Threeman Recordingsin kautta. Kiekko on seuraaja bändin debyyttialbumille “World Wide Death”. Viimeisin opus äänitettiin elokuussa 2005 Abyss Studioilla.

“Zombienomicon”-albumin kappaleet:

 1. The first house
 2. F(wh)oreplay
 3. Zombie torture
 4. They came in thousands
 5. Toth’ Tauun
 6. Marching into war
 7. 12th dimension
 8. Fucked by the dead
 9. Weaklings
 10. The bashing of skulls

God Among Insects on:

 • Emperor Magus Caligula (laulu)
 • Lord K Philipson (kitarat)
 • Tobben Gustafsson (rummut)
 • Tomas Elofsson (basso)

Yhtye perustettiin vuonna 2004. Se julkaisi debyyttialbuminsa, nimeltään “World Wide Death”, bändin perustamisvuoden aikana Abyss Studioiden tiloissa yhdessä Tommy Tägtgrenin kanssa. Levy tarjoaa yhdeksän biisiä ankaraa death metallia.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.