Metallimusiikki.net

god among insects

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen god among insects liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin god among insects. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin god among insects liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

God Among Insects hajosi.

Neljä God Among Insects -bändin miesjäsentä seisoo punaista tiiliseinää vasten sisätiloissa. Miehillä kasvot ja raajat kuin zombieilla; ruhjoutuneita, kalpeita ja haavoilla.GAI hajoaa keväällä

Ruotsalainen God Among Insects (www.godamonginsects.net), jonka joukkoihin kuuluu Dark Funeralin laulaja Emperor Magus Caligula sekä The Project Haten remmistä tuttu Lord K. (Kenth Philipson), uutisoi nyt tämän rytmiryhmän lorun loppuneen. Bändi toteaa, ettei hajoamispäätös lie faneille kovinkaan suuri yllätys tai shokki, sillä yhtye on viettänyt hiljaiseloa jo tovin. GAI:n joukot päättivät, että vaikka nyt on pillit pantu pussiin, aikoo yhtye soittaa ensi vuonna muutamia jäähyväiskeikkoja. Ryhmä vitsailee, että tämä vuonna 2004 perustettu metallipumppu oli tarkoitus nakata hautaan jo neljä vuotta sitten, mutta käyhän se näinkin. Yhtyeen viimeiseksi keikaksi jää Ruotsissa House of Metal -festivaaleilla tehtävä konsertti. Tapahtumaa vietetään helmikuussa.

Lue koko julkaisu…