Metallimusiikki.net

Gorerotted: Gian Pyres kitaristiksi.

Viisi miestä seisoo rivissä aaltopeltiseinää vasten samalla kun mustiin lateksivaatteisiin sonnustautunut pitkähiuksinen nainen on nelinkontin heidän edessään. Kolmella miehellä lyhyet hiukset, tai kalju, kun neljännellä pitkät rastat.Gorerotted on brutaalimpi

Brittiläisen em-bändi Gorerottedin kitaristin virkaa hoitava Tim “Rotted” Weatherley uutisoi, että ryhmän uusimmaksi jäseneksi värvättiin entinen Cradle Of Filthin kitaristi, Gian Pyres. Nyt kun kesän festivaaliesiintymiset jouduttiin hoitamaan vain neljän hengen miehityksellä, päätti bändi hankkia hieman täydennystä jakamaan taakkaa. Gian Pyresin kerrotaan Weatherlyn mukaan olevan mahtava kitarataituri, jonka kanssa hän on itse asiassa soitellutkin The Fear -nimisen musiikkiprojektin aikoihin.

Herra Pyres mätti metallia brittiläisen Cradle Of Filthin kanssa vuosivälillä 1996–2002. Mies on musisoinut lisäksi mm. Christian Deathin ja Extreme Noise Terrorin albumeilla. Mies kommentoi liittymistään Gorerottediin lausumalla seuraavaa:

It’s fucking great to hook up with such a bunch of proper wankers; it will be ace!

Gorerotted on tällä hetkellä kirjoittamassa biisejä uransa järjestyksessä neljättä pitkäsoittoa varten. Kiekon nimikin on jo valmiina: “Get Dead Or Die Trying”. Sen äänitystöiden on tarkoitus alkaa ensi vuoden keväällä, sillä bändi haluaa julkaista kiekon kesän aikoihin. Levyn soittolistalta löytyy ainakin kappaleet “The Howling”, “Angel Of Meth”, “It’s Like There’s A Party In My Mouth And Everyone’s Being Sick”, “Coping With A Botched Strapadictomy”, “Fear And Loathing In Ipswich Town Centre”, “Kissing You With My Fists”, “The Body Tree” ja “Get Dead Or Die Trying”.

Gorerotted on:

  • Ben “Goreskin” McCrow (laulu)
  • Philip Wilson (basso ja laulu)
  • Tim Weatherley (kitara)
  • Junky Jon (rummut)
  • Gian Pyres (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.