Metallimusiikki.net

gorerotted

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen gorerotted liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin gorerotted. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin gorerotted liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Gorerotted: Gian Pyres kitaristiksi.

Viisi miestä seisoo rivissä aaltopeltiseinää vasten samalla kun mustiin lateksivaatteisiin sonnustautunut pitkähiuksinen nainen on nelinkontin heidän edessään. Kolmella miehellä lyhyet hiukset, tai kalju, kun neljännellä pitkät rastat.Gorerotted on brutaalimpi

Brittiläisen em-bändi Gorerottedin (www.gorerotted.com) kitaristin virkaa hoitava Tim "Rotted" Weatherley uutisoi, että ryhmän uusimmaksi jäseneksi värvättiin entinen Cradle Of Filthin kitaristi, Gian Pyres. Nyt kun kesän festivaaliesiintymiset jouduttiin hoitamaan vain neljän hengen miehityksellä, päätti bändi hankkia hieman täydennystä jakamaan taakkaa. Gian Pyresin kerrotaan Weatherlyn mukaan olevan mahtava kitarataituri, jonka kanssa hän on itse asiassa soitellutkin The Fear -nimisen musiikkiprojektin aikoihin.

Lue koko julkaisu…

Waldrock Festival: Meshuggah, Gorerotted...

Meshuggah, Gorerotted, Terror ja One Bullet Left on vahvistettu saapuvaksi Waldrock-festariin, joka järjestetään Alankomaitten Burgumissa heinäkuun 7. päivä. Tapahtumaan vahvistetaan tuonnempana vielä ainakin neljä muuta bändiä, jonka jälkeen esiintyjäkaarti on valmis. Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.waldrock.nl.

Lue koko julkaisu…