Metallimusiikki.net

HammerFall: Fredrik Larsson basistiksi.

  • Julkaistiin maanantaina 16.04.2007.
  • Luettu 1477 kertaa
  • Bändit:

HammerFall-bändin viisi jäsentä seisoo rivissä. Jokaisella miehistä on nahka-asut yllään. Etualalla istuu kaljupäinen mies, jolla musta paita. Hänen takanaan seisoo loput neljä jäsentä.Tämä on HammerFall

Ruotsalaisen HammerFall -yhtyeen perustajajäsen ja kitaristi Oscar Dronjak uutisoi bändin nettisivuilla uuden basistin nimeämiseen liittyen:

Odotus ja arvailu on nyt päättynyt. Basisti Magnus Rosén on korvattu. HammerFall-fanit tuntekoon nahoissaan Fredrik Larssonin, joka kantaa vast’edes basistin virkaa bändissä. Larsson on yhtyeen yksi alkuperäisjäsenistä, mutta ei ole viime vuosina kuulunut bändin kokoonpanoon. Mies on Oscar Dronjakin sanojen mukaan ollut “karussa vuosikymmenen ajan”.

Oscar uskoo Fredrikin tuovan HammerFallin musiikkiin uutta rakennetta ja rytmiä. Hänen vaikutuksensa bändin live-esiintymisissä kerrotaan olevan vaikuttava. Miehen kehutaan soittavan kuin kellopeli — täsmällisesti. Yhtyeen kitaristi, Stefan Elgrem, kertoo HammerFallin nettisivuilla koko bändin olevan innostunut Fredrik Larssonin värväytymisestä ja että nyt odotetaan kuumeisesti keikkailun käynnistymistä. Ryhmän keulahahmo, Joacim Cans, kommentoi vuorostaan, että Fredrik äänitti HammerFallin kanssa “Glory To The Brave” -levyn, joka on erittäin tiivis osa yhtyeen menneisyyttä. Hän toivottaa Larssonin tervetulleeksi bändiin.

Fredrik lausuu HammerFallin nettisivuilla julkaistussa tiedotteessa olevansa erittäin iloinen ja innostunut siitä, että hän on päässyt takaisin remmiin. Mies on tuntenut yhteen jäsenet jo yli 10 vuoden ajan — yhteyttä on pidetty jatkuvasti. Hän ei ole siis ihan tuntematon tulokas HammerFall-kokoonpanossa. Bändi soitti Larssonin mukaan muutamia biisejä viime viikonloppuja, se toi Fredrikille vuoden 1997 muistot mieleen aivan kuin eilispäivän.

HammerFall on:

  • Joacim Cans (laulu)
  • Oscar Dronjak (kitarat ja taustalaulu)
  • Stefan Elmgren (kitarat ja taustalaulu)
  • Anders Johansson (rummut)
  • Fredrik Larsson (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.