Metallimusiikki.net

HammerFall: "Infected".

 • Julkaistiin keskiviikkona 16.03.2011.
 • Luettu 1673 kertaa
 • Bändit:

"Infected"-albumin etukannessa tummanharmaa pohjaväri ja sen päällä mustalla biologista vaaraa merkitsevä symboli, jonka yllä punaisella HammerFallin logo.Julkaistaan 20.5.2011

Göteborgin HammerFall kertoo eilisessä lehdistötiedotteessaan julkaisevansa 20. päivä toukokuuta “Infected”-nimisen albumin. Sen perustukset äänitettiin yhtyeen omassa studiossa ja viime silaukset lyötiin läjään Yhdysvalloissa tuottaja James Michaelin kanssa. Power metallia tekevä HammerFall käytti Michaelia myös albumin miksaajana. Yhtyeen mukaan tuottaja onnistui luomaan bändin käyttöön jotain uutta ja kiehtovaa aiheuttamatta kuitenkaan perinteisen tyylin katoamista. Vokalisti Joacim Cansin mukaan HammerFall ei ole koskaan aikaisemmin kuulostanut näin tuoreelta ja nykyhetkeen kuuluvalta kuin nyt “Infected”-albumilla.

Hän suitsuttaa, että fanit tulevat pian kokemaan HammerFallin aivan uudella tavalla. Albumille on sullottu runsaasti tuoreita vaikutteita, jotka paistavat läpi biisien. Samalla fanit voivat tunnistaa perinteisen HammerFall-tyylin vellovan taustalla. Biisiaineistoa esiteltiin yleisölle ensimmäistä kertaa 12. maaliskuuta, kun metalliryhmä järjesti Göteborgissa lehdistötilaisuuden. Ennakkoon kiekkoa kuuntelemaan päässeet henkilöt antoivat “Infected”-levylle hyvän vastaanoton. Espanjan Metal Hammer -lehti kuvaili opusta tulevaisuuden HammerFalliksi. Englantilainen Powerplay Magazine uskoo “Infected”-albumin leviävän kuin virus.

“Infected”-albumin kappaleet:

 1. Patient Zero
 2. Bang Your Head
 3. One More Time
 4. The Outlaw
 5. Send Me A Sign
 6. Dia De Los Muertos
 7. I Refuse
 8. 666 — The Enemy Within
 9. Immortalized
 10. Let’s Get It On
 11. Redemption

Uusi opus sisältää 11 biisiä. Painosmäärältään rajoitetulle ensipainokselle sisällytetään lisäksi bonus-DVD, jossa on aikaisemmin julkaisematonta videokuvaa. Albumin ensimmäiseksi singleksi valittiin kappale “One More Time”. Se ilmestyy vain digitaalisesti 6. huhtikuuta. Kappaleeseen tullaan myöhemmin kuvaamaan musiikkivideo Patrick Ullauksella. Ullaues myös toteutti “Infected”-albumin kansitaiteen.

HammerFall on:

 • Joacim Cans (laulu)
 • Oscar Dronjak (kitara ja taustalaulu)
 • Pontus Norgren (kitara ja taustalaulu)
 • Fredrik Larsson (basso ja taustalaulu)
 • Anders Johansson (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.