Metallimusiikki.net

Hateformin digisingle "Teuvo" ulkona nyt!

 • Julkaistiin torstaina 05.06.2008.
 • Luettu 1645 kertaa
 • Bändit:

Hateform-bändin logo mustaa taustaa valkoisella värillä. Logo on versaalilla kirjoitettu, tikkukirjaimin, mustan laatikon yläosassa keskitettynä horisontaalisesti.Kuvassa bändin logo

No niin pallerot! Taas tärähtää uutta Hateformia eetteriin! “Dominance”-albumin sessioissa nauhoitettuun “Teuvo (Maanteiden Kuningas)” -kappaleeseen ollaan vihdoin saatu luvat G. Sundqvistin perikunnalta ja näin HF-osaston livehitiksi muodostunut veisu saadaan kansakunnan korviin!

“Teuvo”-digisingleä voi ladata tällä hetkellä yksinomaan Hateformin kotisivujen Media-osastolta, osoitteesta www.hateform.net, MySpacesta osoitteesta www.myspace.com/hateform tai levy-yhtiön sivuilta www.745records.com.

Hinta on vähintäänkin kohtuullinen, sillä sinkkuhitti maksaa vaivaiset 0,89 euroa. “Teuvo (Maanteiden Kuningas)” -kappaletta tullaan käyttämään myös “Dominance”-albumista tehtävän Japanin-version bonusraitana, ja näin ollen se on downloadattavissa vain Suomessa.

Lisäksi jos yhtyeen debyyttipitkäsoitto “Dominance” on vielä ostamatta, on nyt oiva tilaisuus tilata koko lätty yllä mainituista osoitteista, sillä mukana saa myös “Teuvo”-singlen ja koko paketti maksaa silti vain 7,99 euroa. Kipurajan ei siis pitäisi ylittyä vaikka tiedossa olisi töiden puolesta mansikanpoimintaa koko kesäksi.
“Teuvo” raikaa toivottavasti kesän mittaan myös radiossa, joten valmistautukaa törmäykseen!

“Dominance”-albumin kappaleet:

 1. Dominion
 2. As God As
 3. Until We Drown
 4. Bled
 5. Sky Cries Blood
 6. Chains
 7. Square Zero
 8. I Won’t Kneel
 9. Less Than A Man
 10. Tongues Spitting Deception

Hateform on:

 • Petri “Njysvär” Nyström (laulu)
 • Tomy “Speedy” Laisto (kitara)
 • _ Joni “Jontte” Suodenjärvi_ (basso)
 • Tom “Tomma” Gardiner (kitara ja Chapman Stick)
 • Tuomas “Reisari” Vähämaa (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.