Metallimusiikki.net

hateform

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hateform liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hateform. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hateform liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hateform: There Will Be None.

 • Julkaistiin perjantaina 29.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1193 kertaa
 • Bändit:

"Origins of Plague" -albumin kannessa yläosassa Hateformin logo ja alaosassa albumin nimi. Kuvan taustalla lähikuva kalpeista ihmisen kasvoista, joissa toinen silmä ommeltu umpteen ja toinen silmä auki.Julkaistiin 6.10.2010

Kuuden vuoden ajan toiminut Hateform (www.hateform.net) julkaisi lokakuun toisella viikolla uuden studioalbumin. Levyn nimi on "Origins of Plague" ja siltä saatiin aikaiseksi myös videon tynkää. Bändin treeniksellä, Vomitoriumissa, kuvattiin "There Will Be None" -kappaleesta jotain nähtävää myös yleisömassoille. Samaa tukanpyöritystä ja irvistelyä voi tarkastaa myös livenä yhtyeen keikoilla. Bändi soittaa tänään Forssan Blue Poolissa ja lauantaina Porin Baarikaapissa. Yhtye nähdään marraskuun 26. päivä Turun Klubissa ja sitä seuraavana päivänä Jyväskylässä Pub Katseessa.

Lue koko julkaisu…

Hateform-haastattelu!

 • Julkaistiin torstaina 14.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1751 kertaa
 • Bändit:

Yksi maamme jännittävistä death metal bändeistä, nimeltään Hateform (www.hateform.net), antoi keikkakiireidensä lomassa meille revolverihaastattelun. Yhtyeen toinen kitaristi, aikaisemmin Mors Principium Estin ja Scorched Earth Tacticsin riveissä vaikuttanut Tom Gardiner, paneutui bändin syvimpään olemukseen. Tässäpä tulokset!

Yhtye nähdään seuraavan kerran yleisön edessä esiintymässä huomenna perjantaina. Tuolloin bändi soittaa Kotkan Kairossa. Ajankohtainen Hateform-keikkakalenteri löytyy suoraan yhtyeen MySpace-sivuilta.

Lue koko julkaisu…

Hateformin toinen albumi "Origins of Plague" ulkona 6.10.2010.

 • Julkaistiin lauantaina 11.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1259 kertaa
 • Bändit:

"Origins of Plague" -albumin kannessa yläosassa Hateformin logo ja alaosassa albumin nimi. Kuvan taustalla lähikuva kalpeista ihmisen kasvoista, joissa toinen silmä ommeltu umpteen ja toinen silmä auki.Julkaistaan 6.10.2010

Hateformin (www.hateform.net) rauhassa valmisteltu toinen albumi "Origins of Plague" on vihdoin saatu painoon. Vuonna 2008 Vuoden Tulokas -pystin Finnish Metal Awardseissa napannut Hateform äänitti albumin turvallisesti Jori Haukion kanssa Ulvilan Ansa Studiolla. Tällä kertaa prosessia yritettiin olla kiirehtimättä ja ajan kanssa saatiinkin aikaiseksi juuri sitä mitä haluttiin — entistä äkäisempää ja polveilevampaa modernia death metallia. Julkaisupäiväksi albumille päätettiin keskiviikko 6.10. ja samoihin aikoihin yhtye starttaa "Ympäri mennään, känniin tullaan" -kiertueen yhdessä Dead Shape Figuren ja Full Scale Conflictin kanssa. Pian ilmestyvän albumi voi tilata ennakkoon Levykauppa X:stä. Albumin julkaisee 7:45 Records.

Lue koko julkaisu…

Hateform valmistelee kakkosalbumiaan.

 • Julkaistiin torstaina 14.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1090 kertaa
 • Bändit:

Tummasävyinen ryhmäkuva Hateform-bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta miestä. He istuvat porraskäytävässä tummaa taustaa vasten. Vasemmalla silmälasipäinen heppu, jolla viikset ja partaa. Muilla pääsääntöisesti lyhyet hiukset ja aHateformissa viisi jäsentä

Pari vuotta kyräilyä, keikkailua ja kevyitä kokoonpanomuutoksia ja taas on aika uuden Hateform-albumin. Yhtye uutisoi, että nauhoitukset kevään 2010 aikana ilmestyvälle albumille on juuri saatu ja rumpujen takana uutena miehenä istunut Tuomo Latvala on jo takonut toimintaan aivan uudenlaista ryhtiä. Tuleva albumi koostuu toistaiseksi työnimistä kuten "Ratavammane", "Ike Politiikan Keskiössä", "Nuutajärven Lasikukko" ja "Lentoemännän Biologinen Kello". Lisäksi yhtye runoilee levyn valmistamisrumbasta seuraavin sanakääntein:

Kymmenen kappaleen purkitukseen on tarkoitus tällä kertaa käyttää aikaa juuri niin kauan kuin tarvis, mutta jos ei hommat kuse isosti ja taivas tipu niskaan, saadaan levy varmasti ulos ennen kesää. Paperit on jälleen kirjoitettu 7:45 Recordsin kanssa ja yhteistyötä jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin, eli Vuoden tulokas 2008 -palkintoon viime vuoden FME:ssä.

Lue koko julkaisu…

Hateformin rumpali vaihtui.

 • Julkaistiin perjantaina 28.08.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1077 kertaa
 • Bändit:

Tummasävyinen ryhmäkuva Hateform-bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta miestä. He istuvat porraskäytävässä tummaa taustaa vasten. Vasemmalla silmälasipäinen heppu, jolla viikset ja partaa. Muilla pääsääntöisesti lyhyet hiukset ja aKuvassa Hateform

Turkulainen Hateform (www.hateform.net) tiedottaa joutuneensa viahtamaan bändin perustajajäseniin kuuluneen rumpali Tuomas Vähämaan uudella muusikolla. Päätöstä bändi perustelee välttämättömäksi, joka oli vain hoidettava ennen kuin uuden albumin nauhoitustyöt käynnistyvät loppuvuoden aikana. Vähämaan korvaaminen pellinpaukuttaja Tuomo Latvalalla ei johtunut yhtyeen omien sanojen mukaan minkäänmoisista konflikteista ex-rumpalin ja Hateformin välillä. Bändi toivottaa entiselle jäsenelleen parhainta jatkoa ja toivottaa Torture Killerin sekä Demigodin joukoista tutun Tuomo Latvalan remmiin. Hän soitti bändissä ensimmäisen keikkansa TLY Open Airissa. Hateform soitti TLY:n keikan elokuun alussa Forssan lähellä sijaitsevassa Tammelassa. Yhden päivän pituisessa festivaalissa soitti pääesiintyjänä ruotsalainen Entombed. Paikalla nähtiin myös mm. Befor eThe Dawn, Profane Omen ja Medeia.

Lue koko julkaisu…

Hateformin digisingle "Teuvo" ulkona nyt!

 • Julkaistiin torstaina 05.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1612 kertaa
 • Bändit:

Hateform-bändin logo mustaa taustaa valkoisella värillä. Logo on versaalilla kirjoitettu, tikkukirjaimin, mustan laatikon yläosassa keskitettynä horisontaalisesti.Kuvassa bändin logo

No niin pallerot! Taas tärähtää uutta Hateformia eetteriin! "Dominance"-albumin sessioissa nauhoitettuun "Teuvo (Maanteiden Kuningas)" -kappaleeseen ollaan vihdoin saatu luvat G. Sundqvistin perikunnalta ja näin HF-osaston livehitiksi muodostunut veisu saadaan kansakunnan korviin!

"Teuvo"-digisingleä voi ladata tällä hetkellä yksinomaan Hateformin kotisivujen Media-osastolta, osoitteesta www.hateform.net, MySpacesta osoitteesta www.myspace.com/hateform tai levy-yhtiön sivuilta www.745records.com.

Lue koko julkaisu…

Hateformin maailmanvalloitus alkaa.

 • Julkaistiin torstaina 15.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 850 kertaa
 • Bändit:

Kuvassa Hateform-bändin logo mustalla valkoista taustaa vasten. Kirjaimet versaalilla, tikkukirjaimia, kaunistelemattomia ja osittain kuluneita.Kuvassa bändin logo

Hateformin maailmanvalloitus alkaa Skandinaviasta ja Japanista! Sitten Hateformin (www.hateform.net) alkuvuoden "Dominance"-debyytin julkaisun on otettu isoja askeleita. Jakeludiili Skandinavian ja Baltian maiden osalta sai juuri viimeiset puumerkit alleen, ja "Dominance"-albumia aletaan puskea Suomen ulkopuolelle Playground Music Scandinavian toimesta vielä alkukesän aikana. Skandinavian ja Baltian lisäksi Playground tulee jatkossa hoitamaan myös levyn jakelua ja lisensointia muissa Euroopan maissa.

Samaan aikaan toisaalla: "Dominance" pasahtaa kauppoihin myös Japanissa vielä tulevan kesän mittaan. Soundholic, jonka jakelussa ovat olleet muun muassa Krisiun, Scar Symmetry, Deicide ja Trivium, tarttui syöttiin ja linsenssidiili Hateformin debyytin julkaisusta on jo valmiina. Myös hullut japanilaiset pääsevät siis piakkoin dominoiduiksi.

Lue koko julkaisu…

Hateformin Dominancen julkaisu lähestyy!

 • Julkaistiin tiistaina 15.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 878 kertaa
 • Bändit:

Tummasävyinen ryhmäkuva Hateform-bändin kokoonpanosta, johon kuuluu viisi mustiin pukeutunutta miestä. He istuvat porraskäytävässä tummaa taustaa vasten. Vasemmalla silmälasipäinen heppu, jolla viikset ja partaa. Muilla pääsääntöisesti lyhyet hiukset ja aPerustettu huhtikuussa 2004

Mika Jussilan vempainten läpi viime viikolla tuupattu Hateform (www.hateform.net) -yhtyeen debyytti "Dominance" pusketaan kohta markettien hyllylle. Ville Hautaluoman tekemät kannet kuvaavat musiikkia täydellisesti — aggressiivista ja lihaisaa on siis tuloillaan.

Julkaisupäivän lähestyessä myös tulevan kevään keikkasuunnitelmat alkavat valjeta. Tiedossa on heti julkaisun jälkeen neljän keikan kiertue ympäri Suomea yhdessä Legion of the Damnedin, The Scourgerin ja Axegressorin kanssa. Lisäksi yksittäisiä keikkoja buukataan koko ajan. Myös ensimmäiset kesäfestarit alkavat vähitellen varmistua, niistä kuitenkin lisää kunhan festivaalit itse haluavat ilmoitella enemmän.

Lue koko julkaisu…

Hateformin debyytille nimi ja julkaisupäivä.

 • Julkaistiin torstaina 06.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1143 kertaa
 • Bändit:

Hateformin viisi miestä rivissä. Oikeassa laidassa kalju mies, kolmella muulla pitkät tummanruskeat hiukset, mutta yhdellä musta pipo päässään. Vasemmassa alakulmassa näkyy alkoholijuomien pulloja.Esikoinen ulos tammikuussa

Hateform (www.hateform.net) -yhtyeen ensi tammikuussa ilmestyvä debyyttialbumi tulee kantamaan ylpeästi nimeä "Dominance". Miksausvaiheessa oleva levy ilmestyy näillä näkymin tulevan vuoden 2008 tammikuun 30. päivänä. Levyä on valmisteltu nyt jo kaksi kuukautta tasaisin väliajoin suoritetuin täsmäiskuin Porin Palmgren Konservatoriossa ja tällä hetkellä pitkäsoittoa miksataan kuin viimeistä päivää.

"Dominance" tulee noudattamaan yhtyeelle jo hyväksi havaittua linjaa — tiukka potku palleaan ja hampaat armotta kurkkuun. Luvassa siis musiikillinen selkäsauna Hateformin malliin. Vierailevina tähtinä albumilla kuullaan Mors Principium Est -yhtyeestä tuttua Ville Viljasta karjumassa keuhkojaan pihalle kappaleessa "Tongues Spitting Deception", sekä samaisesta orkesterista vastikään eronnutta ja Dominancea tällä hetkellä miksaavaa Jori Haukiota kitarasoolon merkeissä. Lisäksi luvassa on osuus jos toinenkin mystiseltä HC-poikakuoro Sparkles Of Hope:lta. Tarkempaa tarinaa nauhoitusten kulusta voi lueskella osoitteesta hateform.blogspot.com.

Lue koko julkaisu…