Metallimusiikki.net

Hateformin maailmanvalloitus alkaa.

 • Julkaistiin torstaina 15.05.2008.
 • Luettu 833 kertaa
 • Bändit:

Kuvassa Hateform-bändin logo mustalla valkoista taustaa vasten. Kirjaimet versaalilla, tikkukirjaimia, kaunistelemattomia ja osittain kuluneita.Kuvassa bändin logo

Hateformin maailmanvalloitus alkaa Skandinaviasta ja Japanista! Sitten Hateformin alkuvuoden “Dominance”-debyytin julkaisun on otettu isoja askeleita. Jakeludiili Skandinavian ja Baltian maiden osalta sai juuri viimeiset puumerkit alleen, ja “Dominance”-albumia aletaan puskea Suomen ulkopuolelle Playground Music Scandinavian toimesta vielä alkukesän aikana. Skandinavian ja Baltian lisäksi Playground tulee jatkossa hoitamaan myös levyn jakelua ja lisensointia muissa Euroopan maissa.

Samaan aikaan toisaalla: “Dominance” pasahtaa kauppoihin myös Japanissa vielä tulevan kesän mittaan. Soundholic, jonka jakelussa ovat olleet muun muassa Krisiun, Scar Symmetry, Deicide ja Trivium, tarttui syöttiin ja linsenssidiili Hateformin debyytin julkaisusta on jo valmiina. Myös hullut japanilaiset pääsevät siis piakkoin dominoiduiksi.

Lisäksi Hateformin debyytti on jatkossa saatavissa myös U.S.A:n markkinoilla, sillä The End Record tilasi nipun albumia listoilleen. Suomen suunnalla seuraavat bändiin liittyvät kuviot sisältävät kesän kynnyksellä muun muassa musiikkivideon ja cover-kappaleen jolla haetaan luonnollisesti Rusketusraitoihin verrattavaa kesähittiä. Valistuneimmat voivatkin jo arvailla mikä veisu eetteristä saattaa jatkossa kajahtaa.

Metallimusiikki.net suosittelee lukijoilleen “Dominance”-albumia!

“Dominance”-albumin kappaleet:

 1. Dominion
 2. As God As
 3. Until We Drown
 4. Bled
 5. Sky Cries Blood
 6. Chains
 7. Square Zero
 8. I Won’t Kneel
 9. Less Than A Man
 10. Tongues Spitting Deception

Hateform on:

 • Tomy Laisto (kitara)
 • Petri Nyström (laulu)
 • Tom Gardiner (kitara)
 • Tuomas Vähämaa (rummut)
 • Joni Suodenjärvi (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.