Metallimusiikki.net

Headhunter: "Parasite of Society".

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.05.2008.
 • Luettu 799 kertaa
 • Bändit:

Headhunterin "Parasite of Society" -nimisen metallialbumin kansitaide. Kuvassa näkyy luuläjän päällä silinteripäinen mustiin pukeutunut mieshahmo, joka osoittaa sormella. Hänen takanaan Headhunterin logo ja sen yläpuolella valkoisella värillä albumin nimiAlbumi Eurooppaan kesällä

Saksalainen thrash metallia soittava Headhunter on se metalliryhmä, jonka remmissä toimii rumpalina edesmenneen Stratovariuksen pellinpaukuttaja Jörg Michael ja Destructionin keulahahmo Marcel “Schmier” Schirmer. Headhunter heräsi henkiin ja julkaisee uuden albumin, jonka nimi on “Parasite of Society”. Levy aiotaan julkaista 10. kesäkuuta Candlelight Recordsin kautta Yhdysvalloissa. Euroopan alueella levyn julkaisuun liittyviä detaljeja ei ole vielä paljastettu. “Parasite of Society” -kiekon miksauksesta vastasi Achim Köhler Stuttgartissa.

Yhtyeen keulahahmo, Marcel Schirmer, on kertonut uuden pitkäsoiton luomistyön pelastaneen häneltä monta muuten pilalle mennyttä päivää. Biisit ovat metallimusiikin alkuajoille uskollisia, ne ovat Schirmerin mukaan rehellistä metallimättöä. Mies on kertonut tämän kiekon luomistyön olleen kunnia, koska hän pääsi pitkästä aikaa soittelemaan yhdessä kitaristi Schmuddelin, joka on entinen Talon-bändin jäsen, sekä tietysti suomalaisen Jörg Michaelin kanssa.

Headhunter julkaisi virallisilla MySpace-sivuilla uuden studioalbuminsa nimikkobiisin. Orkesterin nokkamies kertoo kirjoittaneensa kappaleen “Parasite of Society” varta vasten uudelle albumille ja että kappaletta viritellessään hän päätyi sullomaan siihen odottamattoman perinteisiä thrash metal -mausteita, kun taas muut saman albumin biisit ovat perinteistä NWOBHM-pauketta.

“Parasite of Society” -albumin kappaleet:

 1. 3rd Man Introduction
 2. Parasite Of Society
 3. Silverskull
 4. Remission
 5. Doomsday For The Prayer
 6. 18 And Life
 7. Read My Lips
 8. Backs To The Wall
 9. Egomaniac
 10. The Calling
 11. Payback Time
 12. Rapid Fire

Kopla aikoo esiintyä 1. elokuuta Saksan Wackenissa, jossa vietetään nimekästä Wacken Open Air -metallifestivaalia. Tapahtumaa vietetään aikavälillä 31.7.–2.8.2008. Tapahtumassa esiintyy mm. Ensiferum, Gorgoroth, Kamelot, Kreator, Lord Belial, Lordi, Nightwish, Primordial, Opeth, Sonata Arctica ja Stam1na.

Headhunter on:

 • Schmier (basso ja laulu)
 • Schmuddel (kitara)
 • Joerg Michael (rummut)

Yhtye starttasi huviprojektina viime vuosikymmenellä. Bändin kaikki äänitteet on vuosien varrella myyty loppuun, mutta fanien pyynnöstä sen kolme vuosivälillä 1990–1994 äänittämää pitkäsoittoa remasteroitiin ja julkaistiin viime vuoden syyskuussa uudelleen AFM Recordsin kautta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.