Metallimusiikki.net

headhunter

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen headhunter liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin headhunter. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin headhunter liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Headhunter: "Parasite of Society".

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 782 kertaa
  • Bändit:

Headhunterin "Parasite of Society" -nimisen metallialbumin kansitaide. Kuvassa näkyy luuläjän päällä silinteripäinen mustiin pukeutunut mieshahmo, joka osoittaa sormella. Hänen takanaan Headhunterin logo ja sen yläpuolella valkoisella värillä albumin nimiAlbumi Eurooppaan kesällä

Saksalainen thrash metallia soittava Headhunter (www.official-headhunter.com) on se metalliryhmä, jonka remmissä toimii rumpalina edesmenneen Stratovariuksen pellinpaukuttaja Jörg Michael ja Destructionin keulahahmo Marcel "Schmier" Schirmer. Headhunter heräsi henkiin ja julkaisee uuden albumin, jonka nimi on "Parasite of Society". Levy aiotaan julkaista 10. kesäkuuta Candlelight Recordsin kautta Yhdysvalloissa. Euroopan alueella levyn julkaisuun liittyviä detaljeja ei ole vielä paljastettu. "Parasite of Society" -kiekon miksauksesta vastasi Achim Köhler Stuttgartissa.

Yhtyeen keulahahmo, Marcel Schirmer, on kertonut uuden pitkäsoiton luomistyön pelastaneen häneltä monta muuten pilalle mennyttä päivää. Biisit ovat metallimusiikin alkuajoille uskollisia, ne ovat Schirmerin mukaan rehellistä metallimättöä. Mies on kertonut tämän kiekon luomistyön olleen kunnia, koska hän pääsi pitkästä aikaa soittelemaan yhdessä kitaristi Schmuddelin, joka on entinen Talon-bändin jäsen, sekä tietysti suomalaisen Jörg Michaelin kanssa.

Lue koko julkaisu…