Metallimusiikki.net

Hecate Enthroned vaihtoi vokalistinsa ja rumpalinsa

Sinfonista black metallia soittava Hecate Enthroned toivottaa tervetulleeksi uuden vokalistinsa Elliot Beaverin, sekä hänen lisäkseen juuri värvätyn uuden rumpalin, Gareth Hardyn. Bändi mieltää näiden kahden naaman olevan Hecate Enthronedille yhtä kuin uusi alku. Bändi on viettänyt useamman vuoden hiljaiseloa, sillä edellisen studiolevynsä se julkisti vuonna 2004. Brittiyhtye on toiminut vuodesta 1995 nykyisellä nimellään ja. Uusi laulaja on Hecate Enthronedin lisäksi mukana Aeternumissa ja Phyrexiassa. Joukkio pyrkii julkistamaan myöhemmin kuluvana vuonna "Virulent Rapture" -nimisen studiolevyn. Se on basisti Dylan Hughesin mukaan vahvasti kitaravetoinen, täynnä nopeita ja raskaita riffejä, ja niiden mukana kuullaan kuorolaulua sekä orkestraalisia osuuksia. Hughes kertoo bändin tietävän nyt miltä sen tekemän musiikin tulee kuulostaa.

Bassokitaristin julkituoman mielipiteen mukaan "Virulent Rapture" on äänitetty yhtyeelle itselleen, joten sen tekemisessä ei ole juurikaan märehditty sitä milloin levyn olisi oltava valmis. Kuorojen ja orkestraalisten vaiheiden käyttäminen on bändin uran halki ollut tärkeässä osassa Hecate Enthronedin musiikkia — uutukainen ei tule olemaan siinä mielessä tyylistä poikkeava.

Bändin tiettävästi viimeisin kiekko on vuoden 2005 aikana julkaistu kokoelma "The Blackend Collection". Se sisältää kahdella levyllä yhteensä noin kaksi tuntia musiikkia.

Hecate Enthroned on:

  • Andy Beaver (laulu)
  • Andy (kitarat)
  • Nigel (kitarat)
  • Pete (kosketinsoittimet)
  • Dylan Hughes (basso)
  • Gareth Hardy (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.