Metallimusiikki.net

hecate enthroned

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hecate enthroned liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hecate enthroned. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hecate enthroned liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hecate Enthroned vaihtoi vokalistinsa ja rumpalinsa

  • Julkaistiin maanantaina 29.04.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 938 kertaa
  • Bändit:

Sinfonista black metallia soittava Hecate Enthroned toivottaa tervetulleeksi uuden vokalistinsa Elliot Beaverin, sekä hänen lisäkseen juuri värvätyn uuden rumpalin, Gareth Hardyn. Bändi mieltää näiden kahden naaman olevan Hecate Enthronedille yhtä kuin uusi alku. Bändi on viettänyt useamman vuoden hiljaiseloa, sillä edellisen studiolevynsä se julkisti vuonna 2004. Brittiyhtye on toiminut vuodesta 1995 nykyisellä nimellään ja. Uusi laulaja on Hecate Enthronedin lisäksi mukana Aeternumissa ja Phyrexiassa. Joukkio pyrkii julkistamaan myöhemmin kuluvana vuonna "Virulent Rapture" -nimisen studiolevyn. Se on basisti Dylan Hughesin mukaan vahvasti kitaravetoinen, täynnä nopeita ja raskaita riffejä, ja niiden mukana kuullaan kuorolaulua sekä orkestraalisia osuuksia. Hughes kertoo bändin tietävän nyt miltä sen tekemän musiikin tulee kuulostaa.

Lue koko julkaisu…

Hecate Enthroned: An Ode from a Haunted Wood.

  • Julkaistiin tiistaina 07.11.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1072 kertaa
  • Bändit:

Hecate Enthroned (www.hecate-enthroned.co.uk) kuulostaa jossain määrin samantyyliseltä musiikilta kuin brittibändi Cradle Of Filth. Tämä musiikkivideo on tehty kappaleesta "An Ode from a Haunted Wood", joka edustaa ilmeisesti bändin alkuaikojen tuotantoa. Kyseinen biisi on kuultu ainakin vuonna 1995 julkaistulla "Upon Promeathean Shores" -albumilla, josta on lisäksi tehty uudelleenjulkaisu v. 1998.

Lue koko julkaisu…