Metallimusiikki.net

Hellfighter: "Damnation's Wings".

 • Julkaistiin perjantaina 03.12.2010.
 • Luettu 835 kertaa
 • Bändit:

Tummasävyinen ja äärimmäisen yksityiskohtainen piirros suihkumoottorin turbiinin lavoista, joiden keskellä jonkinlainen pitkähäntäinen olento. Kuvan värimaailma on ruskea ja harmaa. Kuvan yläosassa Hellfighterin logo.Julkaistaan loppuvuodesta

Pohjois-Englannista käsin toimiva Hellfighter solmi helmikuussa levytyssopimuksen Heavy Metal Recordsin kanssa debyyttialbumin julkaisemista varten. Entisen Xentrix-bändin jäsenten pyörittämä uusi yhtye tuo ensimmäisen studioalbuminsa kauppoihin lähitulevaisuudessa. Bändi ei ole vielä kertonut levyn tarkkaa ilmestymisajankohtaa. Kiekko pyritään saamaan maailmanlaajuisessa mittakaavassa levykauppoihin vielä ennen vuoden vaihtumista. Teos ilmestyy nimellä “Damnation’s Wings”. Se nauhoitettiin osittain Viscon Studioilla ja Backstage Studioiden tiloissa. Jälkimmäisen laitoksen tiloissa teos myös miksattiin ja masteroitiin.

Entisen thrash metallia tehneen Xentrixin jäsenten miehittämä Hellfighter on tähän mennessä vienyt esikoisalbuminsa luomistyön päätökseen. Yhteensä kymmenen biisiä sisältävä “Damnation’s Wings” edustaa yhtyeen mukaan modernia, melodista ja voimasta metallimusiikkia — nämä elementit on sotkettu vanhan koulukunnan thrash metalliin. Yhtyeen kitaristi Kristian Havard on kertonut, että albumin äänimaailmaan on haluttu sisällyttää vaikutteita niistä bändeistä, joita Hellfighterin jäsenet nuorina kuuntelivat. Niinpä levylle on haettu vaikutteita Iron Maidenin, Forbiddenin, Testamentin ja Anthraxin tyyleistä.

“Damnation’s Wings” -albumin kappaleet:

 1. Tower Of Sin
 2. A Lesser God
 3. Legacy Of Hate
 4. Faith In Lies
 5. Damnation’s Wings
 6. Revolution Within
 7. Epitaph
 8. Bring Only Pain
 9. Descent
 10. Firewalker

Albumin kansitaiteen maalasi Steve Smith. Englantilainen graafikko noudatti Hellfighterin antamia toiveita, joihin kuului modernin elämän ja teknologisen kehityksen nurjapuolen esille tuominen.

Hellfighter on:

 • Simon Gordon (laulu)
 • Pete Smith (kitara)
 • Kristian Havard (kitara)
 • Mel Gasser (basso)
 • Dan Gasser (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.