Metallimusiikki.net

hellfighter

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hellfighter liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hellfighter. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hellfighter liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hellfighter: "Damnation's Wings".

  • Julkaistiin perjantaina 03.12.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 822 kertaa
  • Bändit:

Tummasävyinen ja äärimmäisen yksityiskohtainen piirros suihkumoottorin turbiinin lavoista, joiden keskellä jonkinlainen pitkähäntäinen olento. Kuvan värimaailma on ruskea ja harmaa. Kuvan yläosassa Hellfighterin logo.Julkaistaan loppuvuodesta

Pohjois-Englannista käsin toimiva Hellfighter (www.hellfighter.co.uk) solmi helmikuussa levytyssopimuksen Heavy Metal Recordsin kanssa debyyttialbumin julkaisemista varten. Entisen Xentrix-bändin jäsenten pyörittämä uusi yhtye tuo ensimmäisen studioalbuminsa kauppoihin lähitulevaisuudessa. Bändi ei ole vielä kertonut levyn tarkkaa ilmestymisajankohtaa. Kiekko pyritään saamaan maailmanlaajuisessa mittakaavassa levykauppoihin vielä ennen vuoden vaihtumista. Teos ilmestyy nimellä "Damnation’s Wings". Se nauhoitettiin osittain Viscon Studioilla ja Backstage Studioiden tiloissa. Jälkimmäisen laitoksen tiloissa teos myös miksattiin ja masteroitiin.

Lue koko julkaisu…