Metallimusiikki.net

Hibria: "Blind Ride".

 • Julkaistiin perjantaina 19.11.2010.
 • Luettu 715 kertaa
 • Bändit:

Brasilialainen hevimeteliyhtye Hibria solmi uuden kiekon julkaisemista varten levytyssopimuksen King Recordsin kanssa Euroopan ja Japanin markkinoita varten. Albumi ilmestyy Japanissa tammikuun 26. päivä. Euroopan, Brasilian ja Pohjois-Amerikan markkinoita varten julkaisuhetkeä ei ole vielä lyöty lukkoon. Uusi albumi tunnetaan nimellä “Blind Ride”. Se miksattiin ja masteroitiin Yhdysvaltojen New Yorkissa sijaitsevassa Machine Shopissa. Kyseessä on yhtyeen järjestyksessä kolmas kokopitkä levy. Se on ensimmäinen Hibrian albumi, jossa kuullaan uutta basistia Benhur Limaa, joka ryhtyi täydentämään Hibrian huvenneita rivejä toukokuussa 2010. Levytyssopimuksen solmimisen ohessa metallibändi laittoi nimensä manageritoimisto Base 2 Productionsin kontrahtiin. Sama keikka-asioiden organisoija edustaa myös Sepulturaa ja Angraa.

Speed/power metallia tekevä Hibria julkaisi edellisen albuminsa nimellä “The Skull Collectors”. Se ilmestyi loppuvuodesta 2008 Japanissa ja alkuvuodesta 2009 Pohjois-Amerikassa. Teoksella kuullaan viimeistä kertaa basistina Marco Panichia. Yhtyeen uudeksi bassokitaristiksi lyöttäytyi toukokuun lopussa Benhur Lima. Miehelle oli aikaisemmin järjestetty koe-esiintyminen huolimatta siitä, että Hibrian jäsenet olivat nähneet miehen soittamassa toisen bändin keikalla jo vuosia aikaisemmin. Liman kerrotaan omaksuvan uudet biisit nopeasti, joten koe-esiintyminen sujui haastaviakin biisejä myöten hyvin. Lima kykenee ensisijaisen instrumenttinsa lisäksi hoitamaan taustalauluosuuksia. Muusikko on aikaisemmin toiminut sellaisissa yhtyeissä kuin Ynis Vitrin, Darkest Seed, Fuckign Hostile ja Anaxes.

“Blind Ride” -albumin kappaleet:

 1. Blind Ride (intro)
 2. Nonconforming Minds
 3. Welcome To The Horror Show
 4. Shoot Me Down
 5. Blinded By Faith
 6. The Shelter’s On Fire
 7. Beyond Regrets Of The Past
 8. I Feel No Bliss
 9. Sight Of Blindness
 10. Tough Is The Way
 11. Rotten Souls

Hibria on:

 • Iuri Sanson (laulu)
 • Abel Camargo (kitara)
 • Diego Kasper (kitara)
 • Benhur Lima (basso)
 • Eduardo Baldo (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.