Metallimusiikki.net

hibria

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hibria liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hibria. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hibria liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hibria: "Blind Ride".

  • Julkaistiin perjantaina 19.11.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 739 kertaa
  • Bändit:

Brasilialainen hevimeteliyhtye Hibria solmi uuden kiekon julkaisemista varten levytyssopimuksen King Recordsin kanssa Euroopan ja Japanin markkinoita varten. Albumi ilmestyy Japanissa tammikuun 26. päivä. Euroopan, Brasilian ja Pohjois-Amerikan markkinoita varten julkaisuhetkeä ei ole vielä lyöty lukkoon. Uusi albumi tunnetaan nimellä "Blind Ride". Se miksattiin ja masteroitiin Yhdysvaltojen New Yorkissa sijaitsevassa Machine Shopissa. Kyseessä on yhtyeen järjestyksessä kolmas kokopitkä levy. Se on ensimmäinen Hibrian albumi, jossa kuullaan uutta basistia Benhur Limaa, joka ryhtyi täydentämään Hibrian huvenneita rivejä toukokuussa 2010. Levytyssopimuksen solmimisen ohessa metallibändi laittoi nimensä manageritoimisto Base 2 Productionsin kontrahtiin. Sama keikka-asioiden organisoija edustaa myös Sepulturaa ja Angraa.

Lue koko julkaisu…

Hibria: "The Skull Collectors".

  • Julkaistiin keskiviikkona 20.05.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 671 kertaa
  • Bändit:

"The Skull Collectors" -albumin etukannessa näkyy lauma punaisia pääkalloja, jotka liekehtivät ja jotka putoavat jostakin yhtenä rykelmänä. Kuvan yläosassa Hibran liekehtivä logo ja alakulmassa pienellä präntillä ja valkoisella värillä lukee albumin nimi.Kansikuva: Diego Kasper

Brasiliasta käsin operoiva heavy metal -yhtye Hibria (www.hibria.com) sai valmiiksi studioalbuminsa "The Skull Collector". Albumi julkaistiin äskettäin Aasiassa Spiritual Beastin kautta. Myös Euroopan alueella levy julkaistiin Remedy Recordsin avulla. Yhtyeen järjestyksessä toinen pitkäsoitto miksattiin ja masteroitiin Saksassa Achim Köhlerin kanssa. Sama äänialan asiantuntija on aikaisemmin kopeloinut mm. Amon Amarthin, Sodomin, Brainstormin ja Primal Fearin musiikkia. Albumilla kuultavasta avausraidasta, kappaleesta "Tiger Punch", kuvattiin taannoin musiikkivideo. Luis Mario Jobimin ja Marcel Kunzlerin ohjaama video on katsottavissa Hibrian virallisilta MySpace-sivuilta, jossa voi käydä myös kuuntelemassa kokonaisia kappaleita yhtyeen äänitteiltä. Kappale "Tiger Punch" laskettiin Hibrian MySpace-sivuille kuunneltavaksi jo joulukuussa 2008.

Lue koko julkaisu…