Metallimusiikki.net

Hypocrisy: "A Taste Of Extreme Divinity".

  • Julkaistiin maanantaina 20.07.2009.
  • Luettu 1951 kertaa
  • Bändit:

Hypocrisyn albumin "A Taste Of Extreme Divinity" kansikuva on piirretty sommitelma temppelimäisestä tilasta, jossa on suuria pylväitä ja koristeikkunoita seinillä. Kuvan yläosassa Hypocrisyn logo keltaisella ja samaan tyyliin albumin nimi kuvan alaosassa Julkaistaan 23.10.2009

Death/thrash metallia takova Hypocrisy tiedottaa “A Taste Of Extreme Divinity” –nimellä kutsumansa albumin ilmestyvän ihmisten ilmoille perjantaina 23. lokakuuta. Kiekko julkaistaan tuolloin Euroopassa saksalaisen Nuclear Blast Recordsin kautta. Yhdysvaltoihin kiekko saapuu myöhemmin. Viime viikon keskiviikkona yhtye ilmoitti, että albumin miksaava Peter Tägtgren, joka on myös Hypocrisyn johtohahmo, on vienyt äänitys- ja miksausvaiheen lähes päätökseen. Tägtgren itse uskoo uuden lätyn sisältävän kaikkia niitä elementtejä, joita hyvältä Hypocrisy-albumilta sopii odottaa.

Hypocrisy aikoo aloittaa keikkailemisen Yhdysvalloista 5. marraskuuta yhdessä suomalaisen folk metallia soittavan Ensiferumin kanssa. Tammikuussa 2010 ruotsalaisyhtye saapuu johtamaan Euroopan-kiertuetta ja sen jälkeen miehistö aikoo suunnata jälleen muille mantereille.

Hypocrisy uutisoi edellisen kerran toimistaan huhtikuun puolen välin maissa kertomalla Peter Tägtgrenillä olleen kiireitä sivuprojektinsa Painin lähdettyä kiertämään maita ja mantuja. Kiertueen aikana Tägtgren kykeni onneksi hoitamaan lauluraitojen nauhoittamisen Hypocrisyn tulevalle studio-opukselle. Huhtikuussa kolmen kappaleen laulukuviot oli jo nauhoitettu ja 10 biisiä odottamassa tekijäänsä.

Yhtye julkaisi edellisen kerran musiikkia täysilaidallisen verran toukokuussa 2008 tyrkkäämällä esiin uusintapainoksen albumistaan “Catch 22”. Alunperin mainittu kiekko ilmestyi vuonna 2002. Uusintapainoksen nimi on “Catch 22 V2.0.08” ja sillä kuullaan uudet Tägtgrenin nauhoittamat kitara- ja lauluosuudet. Albumi on myös miksattu ja masteroitu uudelleen sekä varustettu bonusmateriaalilla.

Lokakuussa julkaistava “A Taste Of Extreme Divinity” on seuraaja neljä vuotta sitten ilmestyneelle “Virus”-albumille. “Virus” on yhtyeen järjestyksessä kymmenes studioalbumi ja samalla ensimmäinen Hypocrisyn levytys, jossa kuullaan rumpalina Reidar “Horgh” Horghagenia. Horgh on tuttu nimi mustaa metallia soittavasta Immortalista. Aikaisempien kiekkojen antiin voi käydä tutustumassa Hypocrisyn MySpace-sivuilla.

Hypocrisy on:

  • Peter Tägtgren (laulu ja kitarat)
  • Mikael Hedlund (basso)
  • Horgh (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.