Metallimusiikki.net

hypocrisy

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen hypocrisy liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin hypocrisy. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin hypocrisy liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hypocrisy: "End of Disclosure"

 • Julkaistiin sunnuntaina 17.02.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1574 kertaa
 • Bändit:

Piirros sorkkaansa nostavasta sarvipäisestä demoniolennosta, joka vihreä ja nahkasiipinen.Julkaistaan 22.3.2013

Ruotsalainen Hypocrisy (www.hypocrisy.cc) lähtee maaliskuussa kiertämään Eurooppaa tukiessaan sillä tavoin ensi kuukauden puolessa välissä ilmestyvän "End of Disclosure" -kiekkonsa markkinointia. Albumi ilmestyy Nuclear Blast Recordsin kautta ensin Euroopassa 22.3. ja 2.4. Pohjois-Amerikan alueella. Maaliskuussa Hypocrisy joutui perumaan keikkansa Australiassa, koska paikallinen keikkamanageri ei kyennyt toimittamaan lentolippuja eikä työviisumeja kengurumaan keikkoja varten. Metalliryhmän tarkoitus on aloittaa uusi kiertue albumin julkaisujuhlan muodossa perjantaina 22. maaliskuuta esiintymällä Ruotsissa sijaitsevan Klubbenin lavalla. Illanviettoon osallistuvat myös Overture sekä The Curse.

Lue koko julkaisu…

Yhteenveto Finnish Metal Expo 2010 -tapahtumasta.

Finnish Metal Expo -tapahtuman viettopaikkana sijainneen Kaapelihallin tiloja. Kuvassa näkyy asiakkaita ja messujärjestäjiä looseissaan.Kuva: Jouni Kautto

Helmikuussa Finnish Metal Expo –kinkereitä vietettiin jo kuudetta vuotta. Tapahtuma kokosikin taas sankan joukon metalliväkeä Helsingin Kaapelitehtaalle. Bänditarjonta on parantunut vuosi vuodelta, ja tälläkin kertaa mukana oli sekä koti-, että ulkomaisia huippunimiä. Muutoksena edellisvuosiin on ympäri kaupunkia olevien "oheisklubien" puuttuminen. Tänä vuonna kaikki Finnish Metal Expon tarjonta oli painotettu Kaapelitehtaalle, jossa olikin ohjelmaa massiivisesti aina iltapäivän ja aamukolmen välillä!

Lue koko julkaisu…

Hypocrisy: "A Taste Of Extreme Divinity".

 • Julkaistiin maanantaina 20.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1951 kertaa
 • Bändit:

Hypocrisyn albumin "A Taste Of Extreme Divinity" kansikuva on piirretty sommitelma temppelimäisestä tilasta, jossa on suuria pylväitä ja koristeikkunoita seinillä. Kuvan yläosassa Hypocrisyn logo keltaisella ja samaan tyyliin albumin nimi kuvan alaosassa Julkaistaan 23.10.2009

Death/thrash metallia takova Hypocrisy (www.hypocrisy.tv) tiedottaa "A Taste Of Extreme Divinity" –nimellä kutsumansa albumin ilmestyvän ihmisten ilmoille perjantaina 23. lokakuuta. Kiekko julkaistaan tuolloin Euroopassa saksalaisen Nuclear Blast Recordsin kautta. Yhdysvaltoihin kiekko saapuu myöhemmin. Viime viikon keskiviikkona yhtye ilmoitti, että albumin miksaava Peter Tägtgren, joka on myös Hypocrisyn johtohahmo, on vienyt äänitys- ja miksausvaiheen lähes päätökseen. Tägtgren itse uskoo uuden lätyn sisältävän kaikkia niitä elementtejä, joita hyvältä Hypocrisy-albumilta sopii odottaa.

Hypocrisy aikoo aloittaa keikkailemisen Yhdysvalloista 5. marraskuuta yhdessä suomalaisen folk metallia soittavan Ensiferumin kanssa. Tammikuussa 2010 ruotsalaisyhtye saapuu johtamaan Euroopan-kiertuetta ja sen jälkeen miehistö aikoo suunnata jälleen muille mantereille.

Lue koko julkaisu…

Hypocrisy lykkää albumin julkaisua.

 • Julkaistiin keskiviikkona 22.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1175 kertaa
 • Bändit:

Promovalokuva kolmihenkisestä Hypocrisy-yhtyeen kokoonpanosta, jonka jäsenet ovat pitkähiuksisia miehiä. He seisovat mustaa taustaa vasten. Keskimmäisellä miehellä partaa. Kaikilla kolmella mustat paidat yllään.Hypocrisy on trio

Ruotsalainen death/thrash metallia tekevä Hypocrisy (www.hypocrisy.tv) tiedotti eilen julkaisemassaan uutisessa joutuneensa lykkäämään uuden albumin julkaisuhetkeä. Kiekon ilmestymistä on joudutty siirtämään syksyn tai talven aikana koettavaksi, sillä yhtyeen keulahahmo Peter Tägtgrenillä on kiireitä Pain-nimisen musiikkiprojektinsa parissa. Pain on ollut kiertueella alkuvuoden ajan, joten Hypocrisyyn Tägtgren ei ole juurikaan ehtinyt panostaa. Hypocrisyllä on valmiina kolmen uuden kappaleen lauluraidat, mutta vielä on noin kymmenen biisiä nauhoittamatta. Vokaaliosuuksien valmistumisen jälkeen levyä ryhdytään miksaamaan. Yhtye arveli alunperin voivansa viimeistellä pitkäsoittonsa vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä ja julkaista lopputuotteen kesällä. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, sillä äänittämisen kanssa miehistö ei halua kiirehtiä eikä stressata sen suhteen. Albumi julkaistaankin uusien suunnitelmien mukaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Lue koko julkaisu…