Metallimusiikki.net

Hypocrisy lykkää albumin julkaisua.

  • Julkaistiin keskiviikkona 22.04.2009.
  • Luettu 1158 kertaa
  • Bändit:

Promovalokuva kolmihenkisestä Hypocrisy-yhtyeen kokoonpanosta, jonka jäsenet ovat pitkähiuksisia miehiä. He seisovat mustaa taustaa vasten. Keskimmäisellä miehellä partaa. Kaikilla kolmella mustat paidat yllään.Hypocrisy on trio

Ruotsalainen death/thrash metallia tekevä Hypocrisy tiedotti eilen julkaisemassaan uutisessa joutuneensa lykkäämään uuden albumin julkaisuhetkeä. Kiekon ilmestymistä on joudutty siirtämään syksyn tai talven aikana koettavaksi, sillä yhtyeen keulahahmo Peter Tägtgrenillä on kiireitä Pain-nimisen musiikkiprojektinsa parissa. Pain on ollut kiertueella alkuvuoden ajan, joten Hypocrisyyn Tägtgren ei ole juurikaan ehtinyt panostaa. Hypocrisyllä on valmiina kolmen uuden kappaleen lauluraidat, mutta vielä on noin kymmenen biisiä nauhoittamatta. Vokaaliosuuksien valmistumisen jälkeen levyä ryhdytään miksaamaan. Yhtye arveli alunperin voivansa viimeistellä pitkäsoittonsa vuoden 2009 ensimmäisellä neljänneksellä ja julkaista lopputuotteen kesällä. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, sillä äänittämisen kanssa miehistö ei halua kiirehtiä eikä stressata sen suhteen. Albumi julkaistaankin uusien suunnitelmien mukaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Hypocrisy odottaa kovasti pääsevänsä viimeistelemään levynsä, jotta ryhmä pääsisi pitkästä aikaa soittamaan kiertueella uusiakin biisejä. Edellisen kerran yhtye julkaisi albumillisen verran musiikkia syyskuussa 2005 Nuclear Blast Recordsin toimesta. Tuolloin ilmestyneen albumin nimi on yksinkertaisesti “Virus”. Sittemmin yhtye on prässännyt uusintapainoksen vuonna 2002 alunperin ilmestyneestä studiorykäisystään “Catch 22” siten, että uusintapainoksen nimeksi annettiin “Catch 22 V2.0.8”. Uudistettu versio levystä ilmestyi toukokuussa 2008. Kiekolle nauhoitettiin kitara- ja lauluraidat Tägtgrenin toimesta. Kokonaisuus myös miksattiin ja masteroitiin uudelleen, sekä varustettiinpa vielä bonuskappaleillakin. Albumin päivittämistä bändi perusteli aikoinaan sillä, että Hypocrisyn poppoo uskoo levyn olevan erinomainen kiekko, mutta se sai aikoinaan epätoivotun vastaanoton juuri laulutyylin ja rumpuraitojen äänimaailman takia.

Pain sai vuosi sitten osakseen huomiota jouduttuaan joukolla pahoinpidellyksi. Kolmihenkisen yhtyeen jäsenet, Tägtgren, Johan Husgafvel ja David Wallin, piestiin helmikuussa 2008 Saksan Leipzigissä. Jäsenet olivat viettämässä vapaa-aikaa baarissa kiertueelta suomalaisen Nightwishin kanssa. Pahoinpitelyn takia Hypocrisy joutui perumaan yhden keikan, joka oli tarkoitus soittaa samana iltana Leipzigissä. Wallinia piestiin viinipullolla päähän ja Tägtgrenin silmä meni mustaksi ja hänelle annettiin 10 tikkiä kasvoihin. Pahoinpitelijät rikkoivat basisti Johan Husgafvelin nenän ja laittoivat muutenkin miehen lihan tummumaan. Tarkempia tietoja sattuneesta löytyy Metallimusiikki.net-sivustolla aikaisemmin julkaistusta uutisesta. Helmikuun lopussa Painin kiertue koki uuden kolauksen bändiä kuljettaneen bussikuskin jouduttua pidätetyksi epäiltynä huumausainerikoksesta.

Hypocrisy on:

  • Peter Tägtgren (laulu ja kitarat)
  • Mikael Hedlund (basso)
  • Horgh (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.