Metallimusiikki.net

tukkanuotta

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen tukkanuotta liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin tukkanuotta. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin tukkanuotta liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tuskan jatkoklubiohjelma valmistui

Kesäkuun lopulla Helsingin öitä ravistelevien Tuskan jatkoklubien ohjelma on nyt valmis. Uusina lisäyksinä Virgin Oil Co:n klubi-illat torstaista sunnuntaihin sekä Tavastian torstain 27.6. aloitusklubi. Ennakkolippuja myydään Virgin Oilin Tuska-klubeille Keltaisessa Jäänsärkijässä, Tiketissä ja suoraan tapahtumapaikalla. Torstaina 27. kesäkuuta koetaan Tavastialla Feastemin, Final Assaultin ja Tukkanuotan esiintymiset. Tuolloin ilta käynnistyy kello 21 aikaan. Ikäraja on 18 vuotta. Tavastian Tuska-klubille pääsylipun hinta on 10 €.

Tuska-lipulla tai rannekkeella saa halvemman jatkoklubilipun. Tuska-lippu tai ranneke tarkastetaan jatkoklubin ovella. Mikäli alennukseen oikeuttavaa lippua tai ranneketta ei ole mukana, joutuu erotuksen maksamaan ovella. Tiketissä ennakkolipunhintoihin lisätään Tiketin palvelumaksu, joka on alkaen 1,50 €. Tarkista jo aiemmin julkaistut jatkoklubit, Tuska-festivaalin ohjelma ja lipunhinnat osoitteesta www.tuska-festival.fi.

Lue koko julkaisu…

Tukkanuotta: "Subukokous".

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.01.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1427 kertaa
 • Bändit:

Helsingin lähiöbaarien röökipaikoilta kantakaupungin rappukäytävien supermarketteihin, Tukkanuotta (www.tukkanuotta.com) valaisee "Subukokous"-EP:llä vaalivuoden tunnelmia todellisesta maailmasta. Siinä todellisuudessa pyöritään minimipalkan miinuspuolella, vaimo oli joskus ihan nätti mutta vittuilla se osaa vieläkin. Eikä mieskään mikään Kannelmäen Brad Pitt ole, laiska läski ja kiisseli maistuu enemmän kuin pitäisi. Täysi juoppohan se on jos nyt totta puhutaan. Yhteiskunnan terävien rattaiden lisäksi osansa kritiikistä saavat tällä kertaa myös apurahataiteilijat ja anniskeluravintoloiden ovihenkilökunta.

"Subukokous"–EP sisältää viisi vanhan koulun hengessä möyrivää, death metalliin pohjautuvaa rallia, joissa on särmät tallella ja paska haisee. "Subukokous" nauhoitettiin marraskuussa Panu Postin toimesta Posti Studioilla (Afgrund, Gaf, Feastem, Rotten Sound, Inferia, Vorum jne.). Vierailevien taiteilijoiden ominaisuudessa levyn taustavokaalit toimittaa Tommi "Rotten" Virranta (Winterwolf, Survivors Zero) ja kitarasooloista vastaa Jani "Lutifer" Luttinen (ex-The Scourger & Survivors Zero).

Lue koko julkaisu…

Yhteenveto Finnish Metal Expo 2010 -tapahtumasta.

Finnish Metal Expo -tapahtuman viettopaikkana sijainneen Kaapelihallin tiloja. Kuvassa näkyy asiakkaita ja messujärjestäjiä looseissaan.Kuva: Jouni Kautto

Helmikuussa Finnish Metal Expo –kinkereitä vietettiin jo kuudetta vuotta. Tapahtuma kokosikin taas sankan joukon metalliväkeä Helsingin Kaapelitehtaalle. Bänditarjonta on parantunut vuosi vuodelta, ja tälläkin kertaa mukana oli sekä koti-, että ulkomaisia huippunimiä. Muutoksena edellisvuosiin on ympäri kaupunkia olevien "oheisklubien" puuttuminen. Tänä vuonna kaikki Finnish Metal Expon tarjonta oli painotettu Kaapelitehtaalle, jossa olikin ohjelmaa massiivisesti aina iltapäivän ja aamukolmen välillä!

Lue koko julkaisu…

Tukkanuotan "Huomenta Suoli" julkaistaan 3.3.2010.

 • Julkaistiin tiistaina 12.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1685 kertaa
 • Bändit:

Mika Keijosen ottama valokuva Tukkanuotasta. Kuva otettu ylhäältä viistosti alas, joten miehet näyttävät pieniltä. Kuvan taustalla näkyy merta ja suoraan alaosassa kivettyä katua. Kuvassa näkyy viisi miestä, joista osalla pitkät hiukset. Osalla lenkkitossKuva: Mika Keijonen

Tukkanuotta (www.tukkanuotta.com) tuo pöytään taas kerta-annoksen elämänmakuisia tarinoita lähiöidemme kertomattomista totuuksista, lähiöbaarien usvaisista kuvioista ja risukasoista joihin aurinko ei ikinä paistanutkaan. "Huomenta Suoli" jatkaa siitä mihin "Viimeinen nistiretki" jäi. Mosasta Kantsun kautta Sörkkaan, Sankari-baarista Britannitaan Tukkanuotta runnoo nämä vaietut tarinat ilmoille vanhan koulun death metalin keinoin siihen malliin, että seinät kaatuu vaikka ne olisi rakennettu pääministerin prima-hirsistä. Tukkanuotan "Huomenta Suoli" julkaistaan maailmanlaajuisesti Stay Heavy Recordsin avulla keskiviikkona 3. maaliskuuta. Yhtyeen aikaisempaan tuotantoon voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Tukkanuotta Stay Heavy Recordsille.

 • Julkaistiin torstaina 12.03.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1419 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen kansikuva Tukkanuotan EP:stä "Viimeinen Nistiretki". Kuvassa mustaa atustaa vasten lonkeromaisia olentoja, jotka harmaita ja luisia.Julkaistaan 18.3.2009

Mosa, Kantsu, Sörkka. Tarinoita lähiöistä, joissa päihteet piristävät päivää, maltti ei ole valttia ja tekevälle sattuu. Tukkanuotta (www.tukkanuotta.com) tekee kunniaa maihinnousutakkeja ja Napalm Death -paitoja loppuun asti kuluttaville pitkätukkaisille lähiösankareille ja ajalle, jolloin hevin kuuntelu ei tarkoittanut tanssahtelua firman bileissä uusimman Nightwish-sinkun tahtiin pikkujurreissa ja käsi sihteerin perseellä. Tukkanuotta kertoo elävästä elämästä; siitä jossa ei snortata kokkelia formulavaimon juppiraflan vip-tiloissa. Tämä on se toinen todellisuus, jossa joudutaan tilanteisiin joihin ei pitänyt joutua. Lennetään kapakasta ulos, koska ollaan niin naamat, oksennetaan pihalle, tapellaan snägärijonossa ja sammutaan rapun eteen. Ja kankkunen kestää 3 päivää, koska on juotu niin vitusti. Ja sama ralli uudestaan, koska muisti on lyhyt mutta huono.

Lue koko julkaisu…