Metallimusiikki.net

Tukkanuotta Stay Heavy Recordsille.

 • Julkaistiin torstaina 12.03.2009.
 • Luettu 1419 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen kansikuva Tukkanuotan EP:stä "Viimeinen Nistiretki". Kuvassa mustaa atustaa vasten lonkeromaisia olentoja, jotka harmaita ja luisia.Julkaistaan 18.3.2009

Mosa, Kantsu, Sörkka. Tarinoita lähiöistä, joissa päihteet piristävät päivää, maltti ei ole valttia ja tekevälle sattuu. Tukkanuotta tekee kunniaa maihinnousutakkeja ja Napalm Death -paitoja loppuun asti kuluttaville pitkätukkaisille lähiösankareille ja ajalle, jolloin hevin kuuntelu ei tarkoittanut tanssahtelua firman bileissä uusimman Nightwish-sinkun tahtiin pikkujurreissa ja käsi sihteerin perseellä. Tukkanuotta kertoo elävästä elämästä; siitä jossa ei snortata kokkelia formulavaimon juppiraflan vip-tiloissa. Tämä on se toinen todellisuus, jossa joudutaan tilanteisiin joihin ei pitänyt joutua. Lennetään kapakasta ulos, koska ollaan niin naamat, oksennetaan pihalle, tapellaan snägärijonossa ja sammutaan rapun eteen. Ja kankkunen kestää 3 päivää, koska on juotu niin vitusti. Ja sama ralli uudestaan, koska muisti on lyhyt mutta huono.

Tukkanuotalla ei ole tussunkostutuskertosäkeitä eikä Hockey Night -tunnussävelmiä. Tukkanuotta tulittaa ongelmanuoririffejä 90-luvun metallin hengessä. Yksinkertaisia ja tappavia täsmäiskuja, joissa ei puhtaita lauluja eikä kitaroita kuulla. Tämä on heviä.

Tukkanuotan “Viimeinen Nistiretki” on tällä viikolla Suomen MySpacen viikon artisti. Kappaleen voi kuunnella yhtyeen omilla MySpace-sivuilta. Biisi sisältyy samannimiselle EP-levylle, joka julkaistaan maaliskuun 18. päivä. EP:n julkaisun kunniaksi Tukkanuotta järjestää lähiölasten kiljukestit, neljännen päivän juomingit, todellisen viimeisen nistiretken Helsingin ydinkeskustassa, Ravintola Dante´s Highlightin DARX-baarissa 21.3. kello 18 alkaen.

“Viimeinen Nistiretki” -EP:n kappaleet:

 1. Viimeinen Nistiretki
 2. Tee-Se-Itse Murha
 3. Kuoleman Kieli
 4. Ragazzi Raflis
 5. Kylpylässä

Tukkanuotta on:

 • Ulti-Make (laulu)
 • Goreppo (kitara)
 • Ralli-Mikko (kitara)
 • Pertti Olo (basso)
 • Mälli-Timo (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.