Metallimusiikki.net

feastem

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen feastem liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin feastem. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin feastem liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tuskan jatkoklubiohjelma valmistui

Kesäkuun lopulla Helsingin öitä ravistelevien Tuskan jatkoklubien ohjelma on nyt valmis. Uusina lisäyksinä Virgin Oil Co:n klubi-illat torstaista sunnuntaihin sekä Tavastian torstain 27.6. aloitusklubi. Ennakkolippuja myydään Virgin Oilin Tuska-klubeille Keltaisessa Jäänsärkijässä, Tiketissä ja suoraan tapahtumapaikalla. Torstaina 27. kesäkuuta koetaan Tavastialla Feastemin, Final Assaultin ja Tukkanuotan esiintymiset. Tuolloin ilta käynnistyy kello 21 aikaan. Ikäraja on 18 vuotta. Tavastian Tuska-klubille pääsylipun hinta on 10 €.

Tuska-lipulla tai rannekkeella saa halvemman jatkoklubilipun. Tuska-lippu tai ranneke tarkastetaan jatkoklubin ovella. Mikäli alennukseen oikeuttavaa lippua tai ranneketta ei ole mukana, joutuu erotuksen maksamaan ovella. Tiketissä ennakkolipunhintoihin lisätään Tiketin palvelumaksu, joka on alkaen 1,50 €. Tarkista jo aiemmin julkaistut jatkoklubit, Tuska-festivaalin ohjelma ja lipunhinnat osoitteesta www.tuska-festival.fi.

Lue koko julkaisu…