Metallimusiikki.net

Tukkanuotta: "Subukokous".

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.01.2012.
 • Luettu 1416 kertaa
 • Bändit:

Helsingin lähiöbaarien röökipaikoilta kantakaupungin rappukäytävien supermarketteihin, Tukkanuotta valaisee "Subukokous"-EP:llä vaalivuoden tunnelmia todellisesta maailmasta. Siinä todellisuudessa pyöritään minimipalkan miinuspuolella, vaimo oli joskus ihan nätti mutta vittuilla se osaa vieläkin. Eikä mieskään mikään Kannelmäen Brad Pitt ole, laiska läski ja kiisseli maistuu enemmän kuin pitäisi. Täysi juoppohan se on jos nyt totta puhutaan. Yhteiskunnan terävien rattaiden lisäksi osansa kritiikistä saavat tällä kertaa myös apurahataiteilijat ja anniskeluravintoloiden ovihenkilökunta.

"Subukokous"–EP sisältää viisi vanhan koulun hengessä möyrivää, death metalliin pohjautuvaa rallia, joissa on särmät tallella ja paska haisee. "Subukokous" nauhoitettiin marraskuussa Panu Postin toimesta Posti Studioilla (Afgrund, Gaf, Feastem, Rotten Sound, Inferia, Vorum jne.). Vierailevien taiteilijoiden ominaisuudessa levyn taustavokaalit toimittaa Tommi "Rotten" Virranta (Winterwolf, Survivors Zero) ja kitarasooloista vastaa Jani "Lutifer" Luttinen (ex-The Scourger & Survivors Zero).

Laatuun satsaaviin levykauppoihin tekele ilmestyy 22.2.2012. Levyn julkaisee Stay Heavy Records. Viralliset EP:n levynjulkkarit kontataan Helsingin Bar Loosessa perjantaina 2.3.2012, jossa bakkanaalit täydentää 15-vuotista uraansa juhliva Unkind. Tukkanuotta esiintyy seuraavan kerran 21.1. Turun S-Osiksessa, sekä 3. ja 4.2. Jyväskylän Pub Katseessa.

Subukokous"-EP:n biisit:

 1. Subukokous
 2. Varrella Tsirran
 3. El Matador
 4. Taitelijan Jämä
 5. Janoreksia

Tukkanuotta:

 • Ulti-Make (laulu)
 • Sepi (kitarat)
 • Maikkeli (kitarat)
 • Nike (basso)
 • Stinde (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.