Metallimusiikki.net

Imperial State Electric -kisa käynnissä Facebookissa

Rock Science Finland uutisoi tulevansa lanseeraamaan pelistään suomenkielisen version myöhemmin vuoden 2012 aikana. Pelinälkää tyydyttämään on avattu Facebookissa toimiva Imperial State Electric -kilpailu. Samanniminen rytmiryhmä soittaa Helsingissä, Tavastialla, 25. huhtikuuta uuden "Pop War" -albuminsa kiertueen yhteydessä. Rokkikilpailuun osallistuvat henkilöt voivat voittaa pääsyliput Tavastian keikalle, Rock Science -lautapelin nimikirjoituksilla varustettuna ja mahdollisuus haastaa Imperial State Electric ennen Tavastian keikkaa. Kilpailuun voi osallistua tykkäämällä Rock Science Finlandin Facebook-profiilia ja lähettämällä omalla nimikirjoituksella varustetun sähköpostiviestin osoitteeseen finland@rockscience.tv. Viestin otsikoksi pyydetään laittamaan "ISE-kisa".

Kilpailu päättyy 22. huhtikuuta. Tuon jälkeen osallistujien joukosta arvotaan kaksi voittajaa, jotka pääsevät yhden ystävänsä kanssa keskiviikkona 25. huhtikuuta keikalle ja halutessaan pelaamaan pääesiintyjää vastaan. Kilpailuun osallistujien ja keikalle saapuvien henkilöiden on oltava 18 vuotta täyttäneitä. Osanottajien tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille.

Rock Science on rokkareilta rokkareille suunnattu lautapeli, jonka kehittäjinä ovat alan ammattilaiset. Visuaalisen puolen toteutti Nicke Andersson. Pelissä käsitellään rock-musiikin tyylilajeja niiden alkuajoista tähän päivään asti. Mukana on sellaisia legendoja kuin Black Sabbath, Nirvana, Rolling Stones, Metallica ja Judas Priest. Pelissä mietitään muun muassa, kuka julkaisu minkäkin albumin ja minä vuonna.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.