Metallimusiikki.net

In Mourning nauhoittanut rumpuraidat.

  • Julkaistiin keskiviikkona 26.08.2009.
  • Luettu 1025 kertaa
  • Bändit:

Ruotsalainen melankolista metallimusiikkia luova In Mourning uutisoi eilen tiistaina vieneensä uuden albumin äänitystöistä ensimmäisen työvaiheen päätökseen. Uuden albumin rumpuraitojen purkittaminen on nyt pois päiväjärjestyksestä, sillä yhtyeen rumpali Christian “Crille” Netzell hoiti hommansa Black Lounge Studion tiloissa viikonloppuna vain yhden päivän aikana. Yhtyeen nettisivuilla on julkaistu videokuvaa sunnuntaisesta äänitysurakasta. Studiotyöskentelyä valvoo tuottaja Jonas Kjellgren. In Mourning arvelee, että jos työskentelytahti jatkuu samanlaisena, ennen kuluvan viikon päättymistä on myös ensimmäiset kitaraosuudet nauhoitettu. Nyt nauhoitettava opus tulee olemaan seuraaja debyyttialbumille “Shrouded Divine”.

Metallibändin uuden albumin nauhoituspaikassa, Jonas Kjellgrenin omistamassa Black Lounge Studiossa, on aikaisemmin käynyt musiikkiaan muovaamassa mm. Steel Attack, Carnal Forge ja nouseva tähti Scar Symmetry. Myös In Mourningin debyyttialbumi “Shrouded Divine” nauhoitettiin vuoden 2007 elokuussa saman äänityspaikan tiloissa.

In Mourningin “Shrouded Divine” julkaistiin viime vuoden tammikuussa Aftermath Musicin kautta. Kuluvan vuoden heinäkuussa kiekko ilmestyi myös vinyylinä italialaisen Kolony Recordsin julkaisemana. Seuraavan levynsä bändi tulee julkaisemaan Pulverised Recordsin avulla. Vielä ei ole tiedossa milloin yhtye julkaisee uuden äänitteensä. Sen nauhoitusvaihe starttasi elokuun alussa. Opuksella tullaan kuulemaan ainakin sellainen biisi kuin “Debris”. Yhteistyösopimus Pulverised Recordsin ja In Mourningin kanssa solmittiin toukokuun alussa. Uusi sopimus kattaa kahden uuden albumin julkaisemisen.

In Mourning on:

  • Tobias Netzell (laulu ja kitarat)
  • Pierre Stam (basso)
  • Björn Pettersson (kitarat)
  • Tim Nedergård (kitarat)
  • Christian Netzell (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.